Dolar 34,2485
%0.02
Euro 37,6494
%0.03
Altın 2.888,860
%0.07
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşitme engelliler Fırat Üniversitesi'ni gezdi

İşitme engelliler Fırat Üniversitesi'ni gezdi

İşitme engelli öğrenciler, Fırat Üniversitesi Tanıtım Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir nezaretinde kampüsü gezdi. Fırat Üniversitesi Tanıtım Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 12:51
İşitme engelli öğrenciler, Fırat Üniversitesi Tanıtım Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir nezaretinde kampüsü gezdi.

Fırat Üniversitesi Tanıtım Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İlhan Oğuz Akdemir, üniversite tercihi yapacak gençlere Fırat Üniversitesi'ni tanıtmak amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini belirterek, bu kapsamda işitme engelli öğrencileri Üniversitede ağırladıklarını söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Akdemir, “İşitme Engelliler Meslek Lisesi'nden bir grup öğrenciyi üniversitemizde ağırladık. Onlar için de üniversite önemli. Bologna Kriterleri'nin öngördüğü üniversitemizde de hayata geçirilecek olan Engelsiz Üniversite Projesi var. Proje yürütücülüğünü Fırat Üniversitesi'nin yaptığı bu projeye destek olması amacıyla işitme engelli öğrencilere üniversitemizi gezdirerek, çeşitli bilgiler verdik." dedi.

İşitme Engelliler Meslek Lisesi matematik öğretmeni Orhan Kılıç, öğrencilerin Fırat Üniversitesi Kampüsü'nü çok sevdiklerini ifade ederek, çok faydalı ve yararlı bir gezi yaptıklarını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.