Dolar 34,1665
%-0.09
Euro 37,7543
%-0.19
Altın 2.909,640
%-0.48
Bist-100 8.892,00
%-1.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İskilip Belediyesi'nden sünnet şöleni

İskilip Belediyesi'nden sünnet şöleni

İskilip Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni kapsamında 92 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.İskilip Belediyesi tarafından sünnet olan 92 çocuk için şehir parkında düzenlenen şölene İlçe Emniyet Amiri...

  • Ege Postası
  • 07.07.2013 - 12:15
İskilip Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni kapsamında 92 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

İskilip Belediyesi tarafından sünnet olan 92 çocuk için şehir parkında düzenlenen şölene İlçe Emniyet Amiri Fatih Sancak, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, daire amirleri, sünnet olan çocuklar ile aileleri ve ilçe halkı katıldı. Düzenlenen şölen kapsamında sünnet olan 92 çocuğa yaşına uygun bisiklet ve çeşitli oyuncaklar verildi. Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunan programda, semazen animasyon, palyaço gösterisi ve dondurma ikramı yapıldı. Çocuklar dondurma ikramıyla beraber gösterileri izledi. Gerilerden sonra başkan Sezer sünnet olan çocuklara bisikletlerini dağıttı. Bisikletlerini Başkan Sezer'den alan çocukların çok mutlu oldukları gözlendi.

İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, sünnet şöleni ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: ''Göreve geldiğimiz andan itibaren hep insan odaklı sosyal belediyenin gerektirdiği şekilde çalışmalar yaptık. Bu çalışmalardan bir tanesi de her sene büyük bir memnuniyetle geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenidir. Bu sünnet şöleniyle amacımız ailelerin bütçesine katkıda bulunmak. Çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, ailelerini de tebrik ediyorum.'' dedi. Sezer, konuşmasının sonunda tıbbi uygulamayı yapan İskilip Atıf Hoca Başhekimi Servet Süt'e, ilçede her sene sünnetin dini vecibeleri yerine getiren din görevlilerine ve ilçe halkına teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.