Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İskilipli hanımlardan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

İskilipli hanımlardan ihtiyaç sahiplerine yardım eli

Çorum'un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren Aç Elini Yardıma Bayan Derneği (AÇELYA) Ramazan ayı münasebetiyle yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yaparak yardım ellerini uzattı. İskilip halkının katkıları ile hazırlanan gıda paketlerini,...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 12:52
Çorum'un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren Aç Elini Yardıma Bayan Derneği (AÇELYA) Ramazan ayı münasebetiyle yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yaparak yardım ellerini uzattı.

İskilip halkının katkıları ile hazırlanan gıda paketlerini, önceden isimleri belirlenen ailelere ulaştıran AÇELYA Bayan Derneği'nin yardım paketlerinde; günlük hayatta en çok kullanılan malzemeler arasında yer alan çay, şeker, un, salça, pirinç, makarna ve yağ yer aldı. Yapılan yardımlarla hem yüzleri gülen hem de duygulanan ihtiyaç sahipleri, böyle mübarek bir ayda yapılan yardımdan dolayı AÇELYA Derneği yetkililerine teşekkür ettiler.

AÇELYA Derneği üyelerinden Suna Süt, ’’Rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir ayda amacımız yardıma muhtaç ailelere yaptığımız gıda yardımıyla onları ekonomik açıdan rahatlatmak ve onlara yalnız olmadıklarını sürekli dernek imkanları çerçevesinde yanlarında olduğumuzu göstermektir. Onları bir nebze olsun mutlu ettiysek görevimizi yerine getirmişizdir." dedi. Suna Süt, dernek olarak çalışmalara bundan sonra da aralıksız devam edeceklerini ve hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.