Dolar 34,1094
%0.27
Euro 38,1009
%0.12
Altın 2.866,970
%1.33
Bist-100 9.950,00
%-0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşsever: Demokratikleşme paketi ile bazı kesimlerin ön yargıları kırılacak

İşsever: Demokratikleşme paketi ile bazı kesimlerin ön yargıları kırılacak

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Demokratikleşme Paketini değerlendirdi. Paketin, özgürlük ve demokrasi açısından önemli olduğunu belirten...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 17:00
Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Demokratikleşme Paketini değerlendirdi. Paketin, özgürlük ve demokrasi açısından önemli olduğunu belirten İşsever, paketle birlikte bazı kesimlerin ön yargılarının kırılacağını ifade etti.

GÜNSİFED Başkanı Mesut İşsever, paketin önemli bir gelişme olduğuna işaret ederek, Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedefine daha kolay ulaşacağını belirtti. İş dünyası olarak kapsamlı ve köklü değişiklikler getiren paketi dinlediklerini ifade eden İşsever, paketin demokrasi yolunda atılmış önemli bir adım olduğunu kaydetti. İşsever, "Türkiye artık ekonomik alanda da birinci ülke olmanın gururunu yaşıyor. Paket, demokrasi yolunda atılmış önemli bir adım ve ayrıca özgürlük ve demokrasi açısından da oldukça önemli." dedi.

Türkiye’nin açıklanan bu paketle kalıcı huzura, istikrara, birlik ve kardeşliğe doğru bir adım attığın vurgulayan İşsever, "Açıklanan bu paketle, Türkiye daha bir refah geleceğe adım atmaya başladı. Kalkınmanın da refahın da anahtarı toplumsal bir bütünlük olduğu gibi, aynı zamanda sosyal barış ve huzurdur. Demokratikleşme Paketi ile bazılarının ön yargıları kırılacak. Bazı kesimlerin de paketin yerine oturana kadar anlayışlı olmaları gerekmektedir." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.