Dolar 34,1995
%-0.02
Euro 37,8853
%0.29
Altın 2.928,130
%-0.05
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşsizlik bunalıma sürükledi, mecliste istenmeyen manzara oluştu

İşsizlik bunalıma sürükledi, mecliste istenmeyen manzara oluştu

Konak Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Başkan Yardımcısı Adnan Oğuz Akyarlı başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis açılışında ‘ Konak Belediyesinde Haberler’ tanıtımı yapıldı. Başkan vekili Adnan Oğuz Akyarlı’nın gündem maddelerine geçmek isterken, meclis oturumunu izlemeye gelen Mehmet Demirci isimli vatandaş ayağa kalkarak söz istedi.

  • Ege Postası
  • 01.10.2012 - 22:04

İZMİR-“Çok güzel film çeviriyorsunuz. Ama bizlerin sorunları var.  O sorunlar ne olacak'” diyen Mehmet Demirci’ye Başkan vekili Adnan Oğuz Akyarlı, “Burası meclis, konuklar usul gereği konuşamaz. Lütfen yerinize oturun” dedi. Demirci konuşmakta ısrar edince, Akyarlı güvenlik görevlilerine talimat vererek Demirci’nin dışarıya çıkarılmasını ve polis çağrılmasını istedi. Bunu üzerine Demirci ile güvenlik görevlileri arasında boğuşma yaşandı. 5 kişi vatandaşı hızla meclis salonundan dışarıya çıkardı.

“Usul gereği yapmak zorundayım”

Başkan Vekili Oğuz Adnan Akyarlı da, “Usul gereği meclise konuk gelenlerin konuşmasına müsaade edilmez. Uygulama usul gereği yapılmıştır. TBMM dahil hiçbir mecliste vatandaşların izinsiz konuşma hakkı yoktur. Bizlerde bu olayın bu şekilde gelişmesini istemeyiz. Ama kanun bu şekilde” dedi. Meclis çıkışında Mehmet Demirci ile konuşan Konak Belediyesi Başkan Vekili Adnan Oğuz Akyarlı Demirci hakkında bilgi aldı. Demirci, daha önce Konak Belediyesi’ne bağlı temizlik işlerinde görevli olduğunu fakat işten çıkarıldığını söyleyerek, “İki çocuğum var. Bunlardan biri yüzde 99 özürlü. Ben mağdurum işimi geri istiyorum” dedi. Akyarlı ise elinden geleni yapacağını aktardı. (EGE TELGRAF)

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.