Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Reyhanlı Belediyesi'ne destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Reyhanlı Belediyesi'ne destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde incelemelerde bulundu. Reyhanlı'ya her açıdan yardımcı olacaklarını söyleyen ekipler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile görüştü....

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 18:17
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde incelemelerde bulundu. Reyhanlı'ya her açıdan yardımcı olacaklarını söyleyen ekipler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile görüştü.

    Ekip belediye park ve bahçeler Müdürü Hasan Şanverdi ile ilçe genelinde inceleme yaptı. Hazırlanacak projelerden sonra çalışmaya başlanılacağı belirtildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndan başlayacak çalışmaların Yenişehir, Cilvegözü Sınır kapısı, Kırıkhan yolu üzerinde Tayfur Sökmen Stadı'na kadar olan tüm yollardaki refüjlerde 3 boyutlu ve normal çalışma yapılacak.
    
    Bu arada her mahalleye bir park yapılması ve yenilenmesinin de gündeme geldiği ilçedeki çalışmalara ait projelerin en kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilmesi bekleniyor. Yapılacak çalışma arasında yürüyüş parkuru da olacağı kaydedildi.

    Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.