Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası devam ediyor

İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası devam ediyor

İstanbul Champions tarafından düzenlenen İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'nda ilk hafta tamamlanırken A grubunda Turkcell, B grubunda ise TEB lider olarak devam ediyor. Her biri alanında öncü şirketlerin takımlarının katıldığı turnuva...

  • Ege Postası
  • 20.09.2013 - 12:38
İstanbul Champions tarafından düzenlenen İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası'nda ilk hafta tamamlanırken A grubunda Turkcell, B grubunda ise TEB lider olarak devam ediyor. Her biri alanında öncü şirketlerin takımlarının katıldığı turnuva 28 Eylül’e kadar T.E.D.’de sürecek.

Bir yandan şirket içi takım ruhunu pekiştirirken, diğer yandan şirketler arası centilmence rekabeti deneyimleten İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor. A Grubu'nda lider olarak ilerleyen Turkcell rakiplerine henüz maç kaptırmazken, B Grubu'nda yer alan TEB gruptan lider olarak çıkmak için mücadeleye devam ediyor.

Turnuvada yer alan diğer şirketler arasında ise Koç Holding, TTnet, Mavi Jeans, Avea, AIG, Pronet, Odeabank, Unilever, Amerikan Hastanesi, Burgan Bank, Digiturk, Borusan Holding, Yapı Kredi, Vodafone, Nestle ve Akbank bulunuyor.

2 ay önce yapılan İstanbul Champions Cup Master Tenis Turnuvası şampiyonu Finansbank ile geçen yılın şampiyonu Eczacıbaşı Pazar günü kozlarını Master Dostluk Turnuvası'nda paylaşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.