Dolar 34,2282
%0.06
Euro 37,9164
%0.38
Altın 2.917,550
%-0.41
Bist-100 9.190,00
%-1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstanbul’da suç örgütü operasyonu

İstanbul’da suç örgütü operasyonu

İstanbul polisi, suç örgütü ve uyuşturucu şebekesine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskın yapılan adreslerde arama yapan polis, çok sayıda dokümana koydu. Bazı şüphelilerin gözaltına alındığı operasyonda uyuşturucu madde...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 11:08
İstanbul polisi, suç örgütü ve uyuşturucu şebekesine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskın yapılan adreslerde arama yapan polis, çok sayıda dokümana koydu. Bazı şüphelilerin gözaltına alındığı operasyonda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisi ile Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Ortak operasyon yapılan adreslerden biri de Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Muhtar Leyla Ildır Sokak’taki bir apartman oldu.

Binada 3 saatten fazla kalan polis, söz konusu adreste detaylı arama yaptı. Organize ve narkotik ekipleri, şüphelilere ait olduğu iddia edilen otoparktaki otomobilleri de didik didik aradı. Aramaların ardından delil niteliğindeki dokümanlara el kondu. Polis, operasyonda Ümit Saral ile Hakkı Saral’ı gözaltına aldı. Zanlılar polis araçlarına bindirilerek emniyete götürüldü.

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildiği belirtildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.