Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzbeton A.Ş ve Hüseyin Sezer'e altın ödül

İzbeton A.Ş ve Hüseyin Sezer'e altın ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından İzbeton A.Ş. son yıllardaki başarılı çalışmaları, yenileme, tadilat, yapı, yol ve bir çok alanda İzmirliye verdiği hizmetler ve sorunların hızlı bir şekilde çözüme ulaştırması, İzbeton A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Sezer’in şirketi bu başarıya ulaştırmakta gösterdiği yoğun çaba, üstün performans ve yöneticilik yeteneği nedeniyle Türkiye’nin Oscarları sayılan “Altın Saat Kulesi Ödülü” ile ödüllendirildiler.

  • Ege Postası
  • 23.06.2014 - 09:57
İZMİR- Öncülüğünü Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği, İzmir Konyalılar Derneği, İzmir Balkan Ülkeleri Arası Kültürel Organizasyonlar Geliştirme Derneği, Türkiye Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği İzmir Şubesi, Erenler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Erzurum Şenyurtlular Derneği, Ilgınlılar Derneği ve bu derneklere bağlı yaklaşık 16 dernek ile çok sayıda akademisyen, sanatçı ve kanaat önderinin ortak kararıyla ödüle layık görülen İzbeton A.Ş. ve Genel Müdür Hüseyin Sezer’e ödülü 25-26 Haziran 2013 günlerinde Menderes Dereköy Mahallesi’nde bulunan Atatürk Mesire ve Etkinlik alanında yapılacak muhteşem bir organizasyonla verilecek. 
 
İki sürecek organizasyonda güreş, golbol, tiyatro, folklor gösterileri ile tavla, domino, satranç ve bir çok hobi oyunu turnuvası ve yöresel yemekler taktimleri yapılacak. 12 Bin Metrekarelik geniş bir alanda yapılacak etkinliğe İzmir ve ilçelerinden çok sayıda davetli ile vatandaşların katılımı bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.