Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeniköy’de Günü Merhaba

Yeniköy’de Günü Merhaba

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, köy buluşmaları kapsamında sabah mesaisine Yeniköy’de başladı. Köy sakinleriyle sohbet eden Soylu, çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Köy Buluşmaları’nı sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Yeniköy sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden başkan Soylu, onların sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini onlarla birlikte belirledi. Soylu, belediye olarak yapılan çalışmalar hakkındada vatandaşları bilgilendirdi.

  • Ege Postası
  • 23.06.2014 - 09:50
İZMİR-  Köyümüz seçim zamanı olmadan başkan gördü” diyen köy sakinlerine seçim çalışmalarında verdiği sözü hatırlatan başkan Soylu,” Seçim çalışmalarında ‘ Biz seçimden seçime gelenlerden olmayacağız’ demiştik. İşte bu sözümüzü tutuyoruz. Her zaman sizlerle olacağız. Seçim bitti iş bitti mantığı bizim anlayışımıza uymaz. Bu ilçeyi sizlerle birlikte geleceğe taşıyacağız. Bizim bütün derdimiz Menderes’i daha yaşanabilir hale getirmek. Bu kapsamdabaşlattığımız köy buluşmalarında her saban mesaiye bir köyümüzde başlıyor ve sizlerin isteklerini dinliyoruz. Ben görevde olduğum sürece bu böyle olacak. 30 Mart günü seçim sona erdi, siyaset bitti. Bizim kapımız herkese açık kimseyi ayırmıyoruz, ilçemiz için çalışıyoruz “dedi.

Üst üste seçim kazanmak başarı değil
Sadece hizmet etmekle veya vatandaşlarla bir araya gelmekle doğru adımın atılmadığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,” Eğer doğru bir şeyler yapılmak isteniyorsa hem hizmeti vereceksiniz, hem de vatandaşlarla olacaksınız. İkisini bir arada yürütmeyip birisine yoğunlaşırsanız başarılı olamazsınız. Üst üste seçim kazanmak başarı değildir. Başarı, görev sürecinde ilçeye kazandırdıklarınız ve geride bıraktığınız izlerdir. Biz geride doğru izler bırakmak istiyoruz. Bunun için gereken ne ise onu yapacağız” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.