Dolar 34,1958
%0.04
Euro 37,9243
%-0.45
Altın 2.916,320
%0.71
Bist-100 9.591,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Barosu'dan büyük seçim: 5 aday yarışacak

İzmir Barosu'dan büyük seçim: 5 aday yarışacak

İzmir Barosu’nun 20-21 Ekim tarihlerinde Uluslararası Fuar Alanı 4 Nolu Holde yapılacak olan başkanlık seçimlerinde, biri kadın beş aday yarışacak.

  • Ege Postası
  • 18.10.2012 - 09:31
İZMİR - Baro başkanlığı seçimlerinde aday çıkaran “Çağdaş Avukatlar”, “Cumhuriyetçi Avukatlar”, “Bağımsız Savunma”, “Demokrat Avukatlar” ve “İllerici Avukatlar” grupları, İzmir Adliyesi’nde adeta seçim havası yaşatıyor. Adliye’nin her tarafı aday olan grupların fotoğrafları ile süslenirken, kurulan stantlarda da grupların seçilmeleri halinde neler yapacakları anlatılıyor.
VAADLER YARIŞIYOR
Çağdaş Avukatlar grubunun adayı, mevcut başkan Avukat Sema Pekdaş, ikinci kez seçilmek istiyor. Sema Pekdaş, “Katılımcı ve etkin bir baro için, birlikte üreteceğiz, birlikte yöneteceğiz ” sloganıyla yola çıktıklarını belirtti. Geçen seçim kaybeden Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu ise bu yıl yaptıkları ön seçimle başkan adayı olarak Avukat Özdemir Sökmen’i belirledi. Bağımsız Savunma Grubu’nun başkan adayı Avukat Bahattin Özcan Acar da “Seçimle yalnızca Baro organları değil, baroyu temsil edecek anlayış da belirlenecek” dedi.(DHA)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.