Dolar 34,0559
%-0.02
Euro 38,0191
%0.3
Altın 2.816,060
%0.47
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Valiliği’nden şehit ve gazi yakınlarına iftar

İzmir Valiliği’nden şehit ve gazi yakınlarına iftar

İzmir Valiliği, şehit ve gazi yakınlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarının asla unutulmayacağını...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 03:52
İzmir Valiliği, şehit ve gazi yakınlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarının asla unutulmayacağını söyledi.

Ramazan ayı vesilesiyle şehit ve gazileri yad ettiklerini ifade eden Toprak, "Türk Milleti olarak biliyoruz ki bugün bu ülkede şanlı bayrağımız dalgalanıyorsa göklerde ezan sesi yankılanıyorsa bu cesaret ve sadakatle canını ortaya koyan kahramanlarımızın sayesindedir. Türkiye Cumhuriyeti olarak, devletin ve milletin geleceğinden kendini sorumlu tutma şuuruna erişmiş ve bu uğurda canlarını feda ederek vatan uğruna şehitlik ve gazilik mertebesine yükselmiş evlatlarımız unutulmayacak ve unutturulmayacaktır" dedi. Vali Toprak daha sonra bir şehit yakınının kendisine hediye ettiği Türk bayrağını öperek aldı.

İftar programına, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, İzmir Milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.