Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 3 kişi çevreciyiz dedi, ama yangın çıkardı

İzmir'de 3 kişi çevreciyiz dedi, ama yangın çıkardı

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, GSM vericilerinin bulunduğu alanda çıkan ve büyümeden söndürülen yangının ardından soruşturma başlatan jandarma, bölgede çıra, mum, odun tutuşturucu jel ele geçirirken; güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyip 3 kişiyi yakaladı.

  • Ege Postası
  • 10.04.2015 - 11:18
Şüphelilerin, baz istasyonlarının çevreye zarar verdiğini, bu nedenle yangın çıkardıklarını söyledikleri öğrenildi.

Bergama İlçesi Kurfallı Mahallesi yakınlarındaki GSM vericilerinin bulunduğu noktada, geçen 3 Nisan'da akşam saatlerinde çıkan yangının ardından jandarma ekipleri çalışma başlattı. Bir jeneratörün zarar gördüğü olayla ilgili vericilerin yakınında, çıra, mum, odun tutuşturma jeli, 1 paket mangal kömürü, murç, levye, eldiven ve keser ele geçirildi.


Bölgede çıra ve mangal kömürü satışı yapan işyerlerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma, 3 şüphelinin izine ulaştı. Çevredeki görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren jandarma, olayla ilgili C.S., E.G. ve M.C.Ü.'yü gözaltına aldı. İfadelerine başvurulan şüphelilerin, çevreci olduklarını, baz istasyonlarının çevreye zarar verdiğini bu nedenle böyle bir şey yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.