Dolar 34,2529
%0.04
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.909,020
%-0.43
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 'eli sopalı' zabıta dehşeti

İzmir'de 'eli sopalı' zabıta dehşeti

İzmir'in Konak İlçesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin dün gece Yenidoğan Mahallesi'ne ellerinde sopalarla baskın yaptı. Olay sırasında Egepostası'ndan Halit Umutoğlulları yaşananları saniye saniye görüntüledi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2015 - 13:45
HALİT UMUTOĞLULLARI/ HABER SERVİSİ- İzmir'in Konak İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde zabıtalarla vatandaşlar arasında trafikte başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. 
Gürçeşme Zabıta Amirliği'ne bağlı ekiplerin yol verme tartışmasına girdikleri 3 gence önce biber gazı sıkıp ardından ise dövdüğü iddia edildi. Bu yaşanan olay üzerine üç gencin yakınları Yenişehir'de bulunan Gürçeşme Zabıta Amirliği'nin önüne geldi.  Konuşma amaçlı başlayan görüşme sırasında grupta bulunan kimliği belirsiz bir kişinin soda şişesini fırlatarak hakaret etmesiyle fitili iyice ateşlenen tartışma mahalle aralarında taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Deyim yerindeyse zabıta ekipleri ellerinde demir ve sopalarla sokakta terör estirdi. 

ZABITA MEMURLARININ ZAFER KAZANMIŞ EDASI
Öte yandan kavgayı yatıştırmak isteyen vatandaşlara zabıta ekiplerinin sert müdahalede bulunduğu da iddia edildi. 
Videoda ise zabıta ekiplerinin ellerinde sopalar ve demirlerle sokakta tartışdıkları kişleri mahalle aralarında aradıkları görünüyor. Ayrıca videoda bazı zabıta memurlarının olaydan sonra zafer kazanmış gibi birbirlerine elleriyle 'çak' işareti yaptığı da görünüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.