Dolar 34,2529
%0.04
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.909,020
%-0.43
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de zehir tacirlerine darbe

İzmir'de zehir tacirlerine darbe

İzmir'e, Doğu ve Güneydoğu illerinden kargo ile uyuşturucu getirip piyasaya sürmek isteyen 2 şüpheli polis ekiplerince yakalanırken kargo ile gelen 31 buçuk kilo esrar maddesi ele geçirildi. Öte yandan Konak ve Bergama ilçelerinde operasyon yapan Narkotik ekipleri uyuşturucu satıcılarına darbe vurdu. İzmir'de zehir tacirlerine darbe

  • Ege Postası
  • 31.03.2016 - 10:20
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kargo firmaları vasıtasıyla uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı ve bu tür faaliyetler içerisinde yer alan E. isimli şahsın Doğu veya Güneydoğu illerinden temin ettiği uyuşturucu maddeleri kargo firmaları aracılığı ile İzmir'e getireceği bilgisini aldı.



Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla söz konusu kargo firmasına, kamyonet ile gelerek kargoyu teslim alan E.B. (38) ve R.S. (24) isimli şahıslar yakalandı. Kargo ile gelen karton koli içerisinde ve E.B. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda toplam 31.5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.S. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemeden serbest kalırken E.B. ise tutuklandı.


KONAK'TA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE
İzmir'in Konak ilçesinde 2 ayrı operasyon yapan narkotik ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen 3 kişiyi yakaladı. 3 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Konak ilçesi Çimentepe Mahallesi'nde Ş.D.(18) ve A.D.(46) isimli şahısların bir ikamette uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisini aldı. Narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonla Ş.D. ve A.D. isimli şahıslar yakalanırken evde yapılan aramada satışa hazır vaziyette toplam 10 gram taş kokain, 25 gram toz kokain, 5 gram eroin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.D. ve Ş.D. isimli şahıslar tutuklandı.



DAĞITIMA ENGEL
Konak ilçesinde F.T.(25) isimli şahsın doğu ve güneydoğu illerinden getirilen uyuşturucu maddeleri torbacı tabir edilen şahıslara dağıttığı bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda F.T. isimli şahsı da yakalarken ikamette yapılan aramada 600 gram esrar maddesi ele geçirildi. 
Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen F.T. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, düzenlenen operasyonlarla birlikte son 14 gün içerisinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 4'ü okul önleri ve çevresi olmak üzere toplam 7 ayrı uygulama yaptı.


BERGAMA'DA 2 TUTUKLAMA
Bergama'da, uyuşturucu madde sattığı iddia edilen iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Edinilen bilgiye göre, Z.D (23) isimli şahısın hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, genci durdurarak üst araması yaptı. Polis ekipleri, arama sırasında ise Z.D'nin üzerinde sigara kutusu içerisine gizlenmiş ve satışa hazır hale getirilmiş 33 içimlik uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan Z.D, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı. Öte yandan yine durumunda şüphelendiği M.Z.B (24) isimli şahsın üzerinden arama yapan polisler, aramada iki adet bonzai, iki adet uyuşturucu hap ve 11 uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi. M.Z.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.