Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in yolları da bayrama hazır

İzmir'in yolları da bayrama hazır

İzmir'de karayolları bayrama hazırlandı. Asfalt, köprü ve bölünmüş yol yapımı çalışmaları tamamlandı, yarım kalan çalışmalar durduruldu, trafik levhaları fırça ile temizlendi. Otogar'ın İzmir- İstanbul Otoyolu'na bağlantısı yapıldı. 

  • Ege Postası
  • 09.09.2016 - 09:14

İzmir'de dokuz günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğun olması beklenen karayollarında hazırlıklar tamamlandı. Karayolları İzmir 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, yol çalışmalarını yaz aylarında yapmalarına rağmen bayram trafiği nedeniyle çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, asfalt, köprü ve bölünmüş yol yapımı çalışmalarının tamamlandığını, yarım kalan çalışmaların durdurulduğunu, trafik levhalarının fırça ile temizlendiğini anlattı. Uraloğlu, şunları söyledi: 

"Bayramda trafik yükü 10 kat artıyor. Yol çalışmalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz, tamamlayamazsak durduruyoruz. Vatandaşlar bayram boyunca yolda çalışma görmeyecek. Bayram trafiği aksamayacak. Otogar'ın İzmir- İstanbul Otoyol bağlantısını yaptık. Otogardan çıkıp Ankara- İstanbul yönüne giden araçlar bölünmüş yolun bir tarafını gidiş- geliş olarak kullanıyordu. İki aydır çalışıyoruz, bölünmüş yolu açtık. Otoyol, Kemalpaşa'ya kadar bu yıl sonunda açılmış olacak. 10 yılı dolduran asfaltın bir katını kaldırıp yeniliyoruz. Asfalt iyileştirmesini yaptık. Bütün trafik işaretlerimizi gözden geçirdik. Hepsini yıkadık, fırçayla temizledik, görünürlülüğünü artırdık. Bayram boyunca tüm ekiplerimiz nöbette olacak. Polis ve jandarma ile koordine içinde olacağız. Bir kaza oldu. Emniyet ya da jandarma kazaya müdahale etti. Kazadan sonra yolu temizliyoruz, trafik levhaları ya da otoyol korkulukları zarar görmüşse hemen tamir ediyoruz. Bu nedenle 24 saat çalışıyoruz." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.