Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de 1 Mayıs kutlamalarında teröristbaşı posteri kavgaya sebep oldu

İzmir’de 1 Mayıs kutlamalarında teröristbaşı posteri kavgaya sebep oldu

İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mitinginde BDP'li oldukları gözlenen bir grubun, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açmak istemesi üzerine arbede yaşandı.Konak, Basmane ve Alsancak Limanı...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 16:23
İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mitinginde BDP'li oldukları gözlenen bir grubun, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açmak istemesi üzerine arbede yaşandı.

Konak, Basmane ve Alsancak Limanı önünde buluşan çeşitli siyasi parti, sivil toplum kuruluşu ve sendika üyeleri, Gündoğdu Meydanı'na yürüdü. Meydandaki kutlamaları DİSK, Türk-İş, TMMOB ve TTB birlikte organize etti. Gruplar, polisin oluşturduğu güvenlik noktalarından üst araması yapılarak geçerken BDP’lilerle diğer gruplar arasında küçük gerginlikler yaşandı. Teröristbaşının fotoğrafının bulunduğu bir flama açılması üzerine kısa süreli tartışma yaşandı. Flamayı açan genç, daha sonra bir eline BDP flaması ve Türk bayrağı alarak sahneye çıktı. Bunun üzerine şarkısını yarıda kesen Suavi, genci aşağıya inmesi için ikna etti. Kutlamalar, halaylar eşliğinde devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.