Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın katıldığı törenler,...

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 12:58
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Vali Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın katıldığı törenler, Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Vilayette tebriklerin kabul edilmesinin ardından Vali Toprak, Başkan Kocaoğlu ve Orgeneral Atay, Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene katıldı. Askerî tören aracına binen Toprak, Kocaoğlu ve Atay, İzmirlileri selamlayarak bayramlarını kutladı. Daha sonra askerî geçit töreni yapıldı. Birlikler, protokolü selamlayarak alandan geçti. Askerî uçak ve helikopterler de tören alanı üzerinde uçarak kutlamalara katıldı. Meydandaki İzmirliler, askerlere sevgi gösterisinde bulundu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenlere, Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök de katıldı. Kutlamaların ardından protokol üyeleri, 1. Kordon’da çay ve gevrekle kahvaltı etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.