Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’den Ceylanpınar’a yardım eli

İzmir’den Ceylanpınar’a yardım eli

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’ndeki Agah Efendi İlkokulu’nda düzenlenen kampanya ile okul müdürü Ahmet Yaşar Yücesoy’un oğlunun görev yaptığı Şanlıurfa’daki bir okul için kitap, kırtasiye malzemesi ve giyim eşyası toplandı.

  • Ege Postası
  • 12.04.2013 - 15:04

İZMİR - Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi Yeşiltepe Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan oğlu Mehmet Yücesoy’u ziyarete giden İzmir’deki Karabağlar Agah Efendi İlkokulu Müdürü Ahmet Yaşar Yücesoy, kitap, kırtasiye malzemesi, giysi ihtiyaçları olduğunu gördü. Yücesoy, İzmir’e döner dönmez okulun sosyal projelerden sorumlu öğretmeni Levent Canpolat ile bu durumu paylaşıp 'Batıdan Doğuya' adı altında bir kampanya düzenledi. Veliler de bu kampanyaya kayıtsız kalmadı, evlerinden getirdikleri kitap, giysi ve kırtasiye malzemeleri ile kampanyaya destek oldu. Bazı çocuklar da oynamadıkları oyuncaklarının bazılarını kampanyaya bağışladı. 

İlk etapta topladıkları yardım malzemelerini, en kısa zamanda oğlunun görev yaptığı okula göndereceklerini belirten Okul Müdürü Ahmet Yaşar Yücesoy, velilerin bu kampanyaya son derece duyarlı yaklaştıklarını söyledi. Yücesoy, "Bu kampanya Doğu-Batı kardeşliğinin en güzel örneklerinden biri. Artık iki okul arasında kardeşlik köprüsü kurduk. Yardımlarımız devam edecek. Bu kampanyaların örnek olmasını istiyoruz. Bu paylaşımdan, dayanışmadan çocuklar da çok mutlu oldu" dedi. Yücesoy, oğlunun yanı sıra eşinin de öğretmen olduğunu belirtti.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.