Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli Genç Gazeteciler Portakal'ı ağırlayacak!

İzmirli Genç Gazeteciler Portakal'ı ağırlayacak!

Geçtiğimiz Kasım ayında faaliyete geçen Genç Gazeteciler Platformu gerçekleştirdikleri etkinlikler ile dikkat çekiyor. Bugüne kadar gazetecilikle ilgili bir çok çalışmaya imza atan platform, Cumartesi günü İzmir'in yetiştirdiği başarılı gazeteci Fatih Portakal'ı ağırlıyor.

  • Ege Postası
  • 24.01.2014 - 10:32
İZMİR - Genç gazetecilerin birbirleriyle iletişimini güçlendirmek, mesleki sorunlara çözüm bulmak, mesleki birlikteliği arttırmak amacıyla kurulan Genç Gazeteciler Platformu, önemli bir etkinliğe imza atıyor. İzmir'den yetişen ve İstanbul'da başarılı bir çizgi ile haberciliğe farklı bir boyut kazandıran Fox Tv Ana Haber Spikeri, Gazeteci-Yazar Fatih Portakal, genç Gazeteciler Platformu'nun davetlisi olarak İzmir'e geliyor.

Ücretsiz Etkinliğe Herkes Davetli


" Fatih Portakal ile söyleşi " adı altında düzenlenecek etkinlik gazetecilerin yanısıra İzmirli vatandaşlara da açık olacak. Ücretsiz olacak etkinlik Cumartesi günü saat 14.00'de Fransız Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Meslek yaşantısı hakkında bilgiler aktaracak olan başarılı gazeteci kendi üslubuyla gazetecilik yaşantısından keyifli ve zor anları katılımcılarla paylaşacak. İzmirli gazeteci, kendisini dinlemeye gelen konukların da sorularını yanıtlayacak.

İzmir'den İstanbul'a yolculuk

1968 yılında Aydın’da dünyaya gelen Fatih Portakal, ilk, orta ve lise öğrenimi İzmir’de gerçekleştirir. İstanbul Üniversitesi İngilizce-İşletme bölümünden mezun olduktan sonra kısa bir süre Avusturalya'da yaşadı. Türkiye'ye döndükten sonra Star Tv'de stajyer olarak muhabirliğe başladı. Daha sonra Kanal D'ye transfer olan Fatih Portakal, burada Ne Yapmalı programını sundu. Ardından Fox Tv'ye transfer olan başarılı gazeteci, burada " Çalar Saat " adlı sabah haberlerinin sunuculuğunu yapmaya başladı. Portakal şu an kanalın ana haber sunucusu olarak çalışma hayatını sürdürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.