Dolar 32,5584
%0.13
Euro 35,2370
%0.38
Altın 2.465,690
%0.1
Bist-100 10.682,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirliler Buca'ya kamp kuracak!

İzmirliler Buca'ya kamp kuracak!

Eşsiz doğası ile İzmir’in incisi Buca Kaynaklar köyü, yepyeni bir merkez kazanıyor. İlçede köy turizmini geliştirecek çalışmalara ağırlık veren Buca Belediyesi, Kaynaklar bölgesinde hayata geçireceği Gençlik Kampı projesi ile gençlere ve doğa tutkunlarına yepyeni bir buluşma noktası yaratacak. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan Gençlik Kampı, 4 bin 900 metrekare alanı kapsayacak. Buca Belediyesi düğmeye bastı; ilçe yeni bir merkez kazanıyor

  • Ege Postası
  • 08.04.2016 - 09:58

Buca Belediyesi, eşsiz doğası ve manzarası ile özellikle hafta sonları şehrin yorucu havasında kurtulmak isteyen İzmirlilerin uğrak mekanı olan Kaynaklar’a yepyeni bir merkez kazandırıyor.

İlçede kırsal kalkınma ve köy turizmini geliştirici yatırımlarını arttıran Buca Belediyesi, Kaynaklar bölgesinde hayata geçireceği Gençlik Kampı ile binlerce genç ile doğa tutkununu Buca’da ağırlayacak. Doğa tutkunlarının tüm kamp ihtiyacını karşılamak için 4 bin 900 metrekare alana projelendirilen Gençlik Kampı’nın 135 metrekarelik bölümünde kafeterya, geri kalan bölümünde ise çadır alanları, ilginç tasarımlarıyla dikkat çeken bungalovlar ve etkinlik alanları yer alacak.

Bu yıl içerisinde hizmete açılacak Gençlik Kampı, Kaynakların eşsiz doğa güzelliğine renk ve heyecan katacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.