Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirlinin kalbi bir başka atacak

İzmirlinin kalbi bir başka atacak

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, '14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle Kordonboyunu, meydanları, iskeleleri kalp ve kırmızı ışıklarla süslemeye başladı. Konak Meydanı ve tarihi Saat Kulesi'nin de kırmızı renge bürüneceği gelecek hafta, Sevgiler Günü takları ve sevgililerin fotoğraf çektirebileceği hatıra köşesi de meydan ve üniversitelere konulacak. BİR BAŞKA ATACAK

  • Ege Postası
  • 08.02.2015 - 13:25
İZMİR - İzmir 14 Şubat Sevgililer Günü'ne kırmızı renkle girecek. Büyükşehir Belediyesi pazartesi gününden itibaren yılbaşı için yapılan, daha sonra söndürülen ışıklandırmayı devreye sokacak, hem de 'Sevgililer Günü' için özel kalpli kırmızı renkli ışıklandırma yapacak. Toplam 128 direğe kalpli aydınlatma takıldı. Karşıyaka ve Alsancak Vapur İskeleleri çıkışına ışık tüneli düzenlemesi gerçekleştirildi.


Kentin Gündoğdu, Bornova, Karşıyaka, Çiğli gibi pek çok ilçesindeki meydanlara ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi gibi yaya yoğun noktalarına Sevgiler günü takları konulmaya başlandı. Konak Meydanı ve tarihi Saat Kulesi'nde 'Sevgiler Günü' nedeniyle 15 gün kırmızı ışıklandırma yapılacak. Öte yandan sevgililerin fotoğraf çektirmesi için yaptırılan 20 ayrı 'Sevgililer Günü Hatırası Köşesi' meydanlara ve üniversitelere yerleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.