Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Japon otomobil devi 57’nci plazasını Alanya'da açtı

Japon otomobil devi 57’nci plazasını Alanya'da açtı

Japon otomobil üreticisi Toyota, 57’nci plazasını Alanya'da açtı. Tosmur Beldesi Çevre Yolu üzerinde bulunan plazanın açılışına; Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış...

  • Ege Postası
  • 18.06.2013 - 13:27
Japon otomobil üreticisi Toyota, 57’nci plazasını Alanya'da açtı. Tosmur Beldesi Çevre Yolu üzerinde bulunan plazanın açılışına; Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Göçmentürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Göçmenoğulları, daire amirleri, işadamları ve diğer davetliler katıldı.

Alanya’da hizmet vermek amacıyla açılan Toyota Plaza Göçmentürk’de satış ve satış sonrası hizmetler için 21 kişilik uzman bir ekip bulunuyor. Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Bozkurt, Gezi Parkı eylemlerinin kendilerini etkilemediğini ancak uzun soluklu olması halinde etkileyebileceğini söyledi. Oluşan tedirginlik yüzünden dövizin yükseldiğine dikkat çeken Bozkurt, bu durumun bütün sektörleri etkileyebileceğini kaydetti. Türkiye'nin normal seyrine kavuşmasını isteyen Bozkurt, Alanya'da açtıkları Toyota plazanın Türkiye'ye yapılan yatırımlardan önemli yatırımların devamı olduğunu ifade etti.

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir de ilçeye her gün bir yeni açılış yaptıklarını ifade etti. Bu açılışların ekonominin Türkiye'de daha iyiye gittiğini gösterdiğini dile getiren Özdemir, Toyota ve Göçmentürk firmalarına katıkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.