Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KOSGEB desteğiyle açılan lokantada, yöresel yemeklerde seri üretimine geçildi

KOSGEB desteğiyle açılan lokantada, yöresel yemeklerde seri üretimine geçildi

Adana’nın Kozan ilçesinde KOSGEP desteğiyle bir buçuk önce açılan Gizemli Eller Lokantası yöresel yemeklerden mantı ve içli köftede seri üretimine başladı.Müşterilerine içli köfte, mantı ve sulu yemek çeşitleri ile hizmet veren işletmeciliğini...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 12:24
Adana’nın Kozan ilçesinde KOSGEP desteğiyle bir buçuk önce açılan Gizemli Eller Lokantası yöresel yemeklerden mantı ve içli köftede seri üretimine başladı.

Müşterilerine içli köfte, mantı ve sulu yemek çeşitleri ile hizmet veren işletmeciliğini Güler Çalışkan’ın yapmış olduğu lokanta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan almış olduğu üretim izni ile mantı ve içli köfte imalatında marketlerin reyonunda hazır bulundurmak üzere üretime başladı.

Lokanta işletmecisi Güler Çalışkan; “İşletmemizi bir buçuk yıl önce açmıştık. Lokantamızda yöremize özgü damak tadı yemeklerimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Müşterilerimizden en çok ilgi gördüğümüz mantı ve içli köfte yemeklerine talep fazla olunca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan almış olduğumuz izin ile bu yemeklerin üretimine başladık. Tamamıyla elde içerisinde kıyma kullanılarak hazırlanan içli köfte ve mantımız ilçemizde bir çok marketlerde satışa sunuluyor. Gizemli Eller Lokantası olarak ramazan ayı boyunca tüm müşterilerimize iftarda da hizmet vereceğiz. İlçemize özgü yöresel yemeklerden tatmak isteyen hemşerilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.