Dolar 32,5456
%0.09
Euro 35,2061
%0.67
Altın 2.471,870
%1.49
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KOSGEB ile yerli markalar geliyor

KOSGEB ile yerli markalar geliyor

İZMİR'in Torbalı İlçesi'ndeki Ticaret Odası'nda KOSGEB'in Kurumsallaşma ve Markalaşma Destek Paketi tanıtıldı. Bu kapsamda KOSGEB, markalaşma ve kurumsallaşmanın geliştirilmesi için proje hazırlayan KOBİ'leri destekleyecek.

  • Ege Postası
  • 16.11.2015 - 12:22
Torbalı Ticaret Odası'nda KOSGEB Güney Hizmet Müdürü Recep Özçevik, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ve Meclis Başkanı Erkan Aksoy'un da katılımıyla 'KOBİ Proje Destek Programı Proje Teklif Çağrısı' tanıtım toplantısı düzenlendi. Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, KOSGEB destekleri konusunda İzmir'de en iyi çalışan oda konumunda olduklarını belirterek "4 yıl önce KOSGEB Sinerji Odağı'nı açtık. Açtığımız girişimcilik kursları ile çok sayıda öğrencimiz işyeri açtı. Önümüzdeki süreçte gerek KOSGEB, gerek İZKA, AB ve TÜBİTAK desteklerini takip eden bir birim kurma hedefi içerisindeyiz. Bugün de oda üyelerimiz için kurumsallaşma ve markalaşmada verilen destek paketini açıklıyoruz. Bugüne kadar açtığımız kurslardan tam 26 kursiyerimiz destek alıp iş sahibi oldu. Hedefimiz bu sayıyı daha da yukarı taşımak" diye konuştu.


KURUMSALLAŞMA ÇAĞRISI

KOSGEB'in KOBİ'lere markalaşmaya geçiş ve kurumsallaşmanın geliştirilmesi için proje teklif çağrısında bulunduğunu söyleyen Güney Hizmet Müdürü Recep Özçevik, dönemin koşullarında yaşanan hızlı değişimler ve yeni gelişmelerin KOBİ'lerin klasik araçlarla rekabet edebilmelerini zorlaştırdığını belirtti. İşletmelerin rekabet güçlerini ve pazar paylarını artırabilmeleri için teknolojiyi, yenilikçiliği, kurumsallaşmayı, marka oluşturmayı gündemlerine almaları gerektiğine dikkat çeken Özçevik, bu alanlarda daha fazla yatırım yapmaya yönelmesi gerektiğini ifade etti. 


SON BAŞVURU 30 KASIM

Açılan KOBİ Proje Destek Programı proje teklif çağrısı kapsamında işletmelerin hazırlayacağı projelerin süresi en az 6 ay en fazla 24 ay, KOSGEB'in proje destek üst sınırı 150 bin TL ve destek oranı ise 1. ve 2. bölgelerde yüzde 50, 3., 4., 5., ve 6. bölgelerde yüzde 60 olarak belirlendi. Proje Başvuru Formunu www.kosgeb.gov.tr üzerinden doldurulacak işletmelerin en son başvuru tarihi ise 30 Kasım 2015 olarak açıklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.