Dolar 34,2737
%0.09
Euro 37,6516
%0.14
Altın 2.907,450
%-0.07
Bist-100 9.113,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KSK başkanını arıyor

KSK başkanını arıyor

Yıllar sonra çift adayla olağanüstü genel kurula gidecek olan Karşıyaka’da tarihi bir gün yaşanacak. Kongrede eski başkanlardan Cihan Büyükoral ve Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın desteğini alan Azat Yeşil yarışacak

  • Ege Postası
  • 06.09.2012 - 10:54

KSK’de iki adaydan Azat Yeşil’in listesini destekleyen Onursal Başkan Selçuk Yaşar, yeni sezonda 9 artı 1 milyon TL’lik destek sağlayacak. “Baba” adına görüşmeler yapan Özer Kırca, geçen yıl kulübe 7,5 milyon TL’lik katkıda bulunan Yaşar’ın bu kez 9 milyon TL vereceğini, futbol takımının devre arasında iyi durumda olması halinde 1 milyon TL daha gönderecek. İki aday da listelerini açıklamazken, Azat Yeşil, Divan Kurulu ve Selçuk Yaşar’la ayrı ayrı görüştü. Yeşil’in listesinde Mehmet Peköz, Özgür Aris, Koral Kalpaklıoğlu, Ali Erten, Haydar İnanç, Ayhan Gültekin, Ali Özbaş’ın da olması bekleniyor. 22 yıl sonra  başkanlığa soyunan Cihan Büyükoral’ın seçilmesi halinde 2. başkanlığa Mutlu Altuğ’u getireceği öğrenildi. Ameliyat olan Selçuk Yaşar ve Belediye Başkanı Cevat Durak kongreye gelmeyecek. Yeni yönetimin geçen yılki gibi 28 asil, 8 yedek yerine 14 asil, 5 yedek üyeden oluşacağı dile getirildi.


‘Herkes gelsin’ çağrısı
Diğer başkan adayı Cihan Büyükoral ise, ‘Karşıyakalıyım’ diyen herkesin sandığa gidip oyuna sahip çıkmasını istedi. Büyükoral, “Kulübe üye olan herkes aidatını yatırıp, oyunu kullansın. İş işten geçtikten sonra ‘Bu hale nasıl geldik’ demesin.” diye konuştu.

Yaşar’ın torunu fileye bakacak
Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın torunu Koral Kalpaklıoğlu, Azat Yeşil’in listesinde yer alıp seçilmesi halinde üç yıl sonra yeniden Voleybol Şubesi’nin dümenine geçecek. Bayan Voleybol Takımı’nın DYO sponsorluğunda 1. Lig’de mücadele ettiği dönemlerde yöneticilik yapan Kalpaklıoğlu, geçen sezon 2. Lig’de hedefe ulaşamayan takımı başarıya taşımak için uğraşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.