Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
www.karabaglar.org parmak ısırtıyor

www.karabaglar.org parmak ısırtıyor

www.chpkarabaglar.org sitesini kuran Karabağlar İlçe Örgütü bu sayede her ay yaklaşık 10 bin kişiye ulaşıyor. Genel Merkez'in, ilçe örgütünün, Büyükşehir Belediyesi'nin ve Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarına yer veren site 7/24 güncellenerek ilçe vatandaşına önemli bir hizmet veriyor.Sitede Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarına yer verilirken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun haberleri de sitede bulunmakta. Karabağlar İlçe Örgütü site üzerinden yayınladığı haberler ile AK Parti'ye muhalefeti sanal ortama da taşıyor.

  • Ege Postası
  • 27.07.2012 - 17:54
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP'de bir çok ilçe örgütünün  kendi adına internet sayfası bulunmaz  bulunanların bir çoğu da güncellenmezken Karabağlar İlçe Örgütü bu eksende parmak ısırtıyor. www.chpkarabaglar.org sitesini kuran Karabağlar İlçe Örgütü her ay yaklaşık 10 bin kişiye ulaşıyor.  Genel Merkez'in, ilçe örgütünün, Büyükşehir Belediyesi'nin ve Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarına yer veren site 7/24 güncellenerek ilçe vatandaşına önemli bir hizmet veriyor. İzmir İl Örgütü'nün sahip olduğu siteden bile çok daha donanımlı ve görsel olarak öne çıkan www.chpkarabaglar.org sitesini göreve gelir gelmez hayata geçiren İlçe Başkanı Polat Manduz, ilçeye önemli bir hizmet verdikleri görüşünde. Karabağlar İlçe Örgütü site üzerinden yayınladığı haberler ile AK Parti'ye muhalefeti  sanal ortama da taşıyor.Site de ayrıca CHP'nin seçim dönemlerinde çaldığı şarkılarda siteyi dolaşan vatandaşa eşlik ediyor.Paylaşım köşesi ile bir çok vatandaş hem yorum yapabiliyor hem de video paylaşabiliyor.

KÜRÜM 'ANLATAMIYORUZ' DEDİ MANDUZ KOLLARI SIVADI

İlçe Kongresi'nin ardından göreve Birol Ağırbaş'ın yerine gelen Polat Manduz, görev devir teslim töreninde Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün ' Çalışmalarımızı bundan önce iyi anlatamadık. İlçe örgütlerinin görevi partisini ve belediyesini vatandaşa anlatmaktır' sözlerinin ardından kolları sıvadı. İzmir'in en çok nüfusa sahip ilçelerinden biri olan Karabağlar'da vatandaşa sokak sokak partinin ve belediyenin çalışmalarını anlatmanın dışında internet üzerinden de bir çok kişiye 7/24 ulaşmak isteyen İlçe Başkanı Manduz, Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Polat'a bu konuda direktif verdi ve  www.chpkarabaglar.org sitesi hayata geçirildi. Henüz 2 aydır faal olarak hizmet veren siteyi ayda ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Manduz, " Belediye ve parti olarak yaptığımız önemli işler vardı. Ancak bunları anlatma konusunda sıkıntı yaşıyorduk.Günümüzde internet kullanıcılarının sayısı giderek artmakta.  Göreve gelir gelmez ilçe örgütüne ait bir site kurup vatandaşa buradan belediyelerimizin ve partimizin yaptığı çalışmaları anında vermek istedik. İki aydır ciddi anlamda iyi bir hizmet veriyoruz. Çok olumlu tepkiler var. Amacımızı ziyaretçi sayısını daha yukarılara taşımak " dedi. Manduz ilçeye ait sitenin diğer örgütlere de örnek olması gerektiğinin belirtti.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.