Dolar 34,2138
%-0.02
Euro 37,5281
%0.14
Altın 2.876,700
%0.24
Bist-100 9.115,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın girişimcilere Destek İçin Erzincan'a geldiler

Kadın girişimcilere Destek İçin Erzincan'a geldiler

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi öncülüğünde kurulan sosyal sorumluluk grubu 'KUGlobalAid' üyesi öğrenciler, Erzincan'daki kadın girişimcileri destekleme projelerine dikkat çekmek için bisikletle Erzincan'a geldi. İstanbul'dan...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 13:04
Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi öncülüğünde kurulan sosyal sorumluluk grubu 'KUGlobalAid' üyesi öğrenciler, Erzincan'daki kadın girişimcileri destekleme projelerine dikkat çekmek için bisikletle Erzincan'a geldi. İstanbul'dan yola çıkarak yaklaşık bin 50 kilometre kat eden grup, Erzincan'da yaşayan ve gelir düzeyi düşük kadınları ve KOBİ'leri finansal olarak desteklemeyi ve toplumda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Sabah saatlerinde Erzincan Belediyesi’ni ziyaret eden bisikletçiler Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban ile görüştü. Kaban, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 4 Nisan'da Caddebostan sahilinden hareket ettiklerini ifade eden kulüp öğrencilerinden Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Zeynep Hatip, “Okula gelen değişim öğrencileri ve Türk öğrenciler ile birlikte oluşturduğumuz bu grupla ihtiyacı olan insanlara yardım etmek ve gönüllülük bilincini aşılamak üzere projeler gerçekleştiriyoruz. Kadın girişimcilere destek vermek amacıyla 10 kişi olarak yola çıktık. 11 gün sürdü bu yolculuk. Geçtiğimiz şehirlerde öğrencilerle buluştuk. 800 öğrenciye projemizi, üniversitemizi ve gönüllü olmayı anlattık. Hiçbirimiz sporcu değiliz, ama çok çalışılırsa ve istenirse hiçbir şeyin imkansız olmadığını anlatmak istedik.” dedi.

Erzincan Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, gün boyunca Erzincan’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, proje hakkında paylaşımda bulunacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.