Dolar 34,2505
%0.03
Euro 37,6139
%-0.05
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlar Tartan’ın yanında

Kadınlar Tartan’ın yanında

Demokratik bir taban hareketi olarak yola çıkan ve federasyon şeklinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu’na bağlı altı kadın derneğinin temsilcileri, DSP Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile bir araya geldi. Siyasi yelpazenin her kanadından ve değişik partilerden kadınlar, bir dönem daha Konak Belediye Başkanlığı için Dr. Hakan Tartan’a desteklerini açıkladı. Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık, parti gözetmeksizin “adam gibi adam” bir adaya oy vermeyi kararlaştırdıkl

  • Ege Postası
  • 04.03.2014 - 10:53
İZMİR- Kadın derneklerinden gördüğü desteğe teşekkür eden DSP Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise sivil toplumun kent yönetiminde en önemli paydaşları olduğunu ifade etti. Tartan, “Sizler halka hizmet yolunda bizim hep yanımızda durdunuz, hatta öncü oldunuz. Kadını mutlu olmayan bir toplum mutlu olamaz. Sizlerin desteğiyle yüzde 60 oyla yeniden seçileceğim ve kadın dostu belediyeciliğe devam edeceğim” dedi.

Sadece Atatürk ve bayrak rozeti
İzmir’de ve Konak’ta Atatürk’ün ve Türk bayrağının tartışılamayacağını, buna asla izin vermeyeceğini vurgulayan Tartan, “Ben hiçbir zaman siyasi ayrım yapmadım. Bir kez bile parti rozetimle belediyeye gelmedim. Benim yakamda sadece ve sadece şehitlerimizin kanıyla sulanmış al sancak ve Atatürk rozeti bulunacak” diye konuştu.
Buluşmada federasyon üyeleri, Dr. Hakan Tartan’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.