Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınların gözüyle Güzelbahçe

Kadınların gözüyle Güzelbahçe

Güzelbahçe Belediyesi ile Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği “Kadın Gözüyle Güzelbahçe” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

  • Ege Postası
  • 20.06.2013 - 09:17
İZMİR - Güzelbahçe'nin güzelliklerini ortaya sermek amacıyla düzenlenen yarışmaya 20 fotoğraf tutkunu kadın, 86 eserle katıldı.Yard. Doç.Dr. Ahmet İmançer, fotoğraf sanatçıları Erol Özdayı, Yunus Koç, Fenay Ulu ve Selin Uçan Çam'dan oluşan jüri titiz bir değerlendirme yaptı ve Zehra Şenliksever'in 'Yaşama Sevinci' isimli fotorafını birinciliğe değer buldu. Fahriye Us İnan'ın 'Adalar' ikinci, Esra Tolga'nın 'İrfan Usta' isimli fotoğrafı ise üçüncülüğe layık görüldü.
Cavide Yılmaz'ın 'Boyacı' ve Arife Saygı'nın 'Günbatımı' isimli fotoğraflarına ise mansiyon ödülü verildi.
Ödül töreninde konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını belirterek, “Özellikle görsel sanatlara ilçemizde büyük ilgi var. Örneğin; belediye bünyesinde faaliyet gösteren resim atölyesi, resim sanatına gönül verenlerin adeta ikinci adresi oldu. Yine geçtiğimiz günlerde ikincisini düzenlediğimiz ulusal karikatür yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmamız sonuçlandı ve önümüzdeki ay ödülleri vereceğiz. Bu kez de ilçemizin güzelliklerini kadın gözüyle görebilmek amacıyla düzenlediğimiz fotoğraf yarışması da ilk olmasına karşın büyük ilgi gördü. Ödül alanları kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.