Dolar 38,4483
%0.04
Euro 43,8865
%-0.13
Altın 4.087,990
%-1.08
Bist-100 9.307,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf maratona hazır

Kaf-Kaf maratona hazır

PTT 1'inci Ligi'nde yeni sezon öncesi oynadığı 6 özel maçı da kazanan Karşıyaka taraftarına umut saçarken teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, maratona hazır olduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 10.08.2015 - 15:45
Transfer döneminde birbirinden kaliteli 18 futbolcu alarak güçlü bir ekip oluşturduklarını belirten genç teknik adam, "Hazırlık maçları lig için ölçü olmaz ama gieleceğe ayna tutar. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık etabını başarıyla geçtik. Gerçek yarış şimdi başlıyor. Bu yarışı alnımızın akıyla zirvede tamamlamak istiyoruz" dedi. Uyum sıkıntısı yaşamayacaklarının altını çizen Cüneyt Dumlupınar, "Transferde birbirini tanıyan, daha önce beraber oynayıp başarılı olmuş isimleri seçtik. Hazırlık dönemindeki uyum doğru işler yaptığımızın göstergesi. Hala 1-2 eksiğimiz var. Defans ve sağ kanada takviye yapmak istiyoruz ama acelemiz yok" diye konuştu.

Cüneyt Dumlupınar, transferi gündeme gelen Erciyessporlu Necati Ateş için de, "Necati gibi usta bir golcüyü her teknik adam ister. Kulüp şartlarına göre hareket edeceğiz" dedi.



NECATİ'DEN KUTLAMA

Karşıyaka teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, 35'inci yaşını yeşil-kırmızılı ekibin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Necati Ateş'le birlikte kutladı. Kayseri Erciyesspor'la yollarını geçtiğimiz günlerde ayıran golcü futbolcu, Çeşme'deki doğum günü kutlamasında Dumlupınar'la çektirdikleri bir fotoğrafı instagram hesabından, "Kardeşim, arkadaşım, hocam Cüneyt Dumlupınar, doğum günün kutlu olsun" mesajıyla paylaştı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.