Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf taraftarı için oynayacak

Kaf-Kaf taraftarı için oynayacak

KARŞIYAKA teknik direktörü Kemal Özdeş, Göztepe derbisini kazanarak taraftarlarının gönüllerini alacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 03.11.2015 - 16:37
PTT 1'inci Lig'de sezona iddialı başlamasına rağmen 10 maçta 9 puan toplayabilen yeşil kırmızılı ekibin teknik direktörü Özdeş, düzenlediği basın toplantısında kulübün 103'üncü kuruluş yıl dönümünü kutladıktan sonra şöyle dedi:

"Adanaspor deplasmanında beraberliğe bile üzülecekken kaybettik. Ancak bizi mutlu eden dengeli oyunumuz oldu. Ben ve futbolcularım ilk kez çıkacağımız Göztepe derbisinin önemini çok iyi biliyoruz. Taraftarımız için büyük önem taşıyan bu maçı kazanıp, yarışa ortak olmak istiyoruz."

Derbinin saha içinde mücadele, dışında ise dostluk çerçevesinde geçmesini dileyen Özdeş, açıklamasına şöyle devam etti:

"Hak eden kazansın ama bu biz olalım. Galibiyeti bu sezon üzdüğümüz taraftarımıza armağan edeceğiz. İç sahada onların gücünü arkamızda hissediyoruz. Kalan 24 maçın 14'ünün İzmir'de olması hedef yolunda bize güven veriyor. Oyuncularımdan derbide ekstra coşku ve mücadele istiyorum. Deneyimli futbolcularımızın artık insiyatif alması gerekiyor. Puan sıkıntısının üstesinden gelecek bir kadroya sahibim. Doğru oynuyoruz ve doğru oynayarak sürekli puan kaybedemezsin. Kendi futbolumuzu kabul ettirdiğimiz takdirde kazanan taraf oluruz."

İBRİCİC MASADA
Karşıyaka yönetimi, teknik direktör Özdeş'in kadroda düşünmediği Senijad İbricic'in sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetmeye çalışıyor. Yeşil kırmızılılarda beklenen performansın çok uzağında kalan Bosnalı futbolcunun 2 maaş alacağının bulunduğu öğrenildi. İbricic, geçen haftadan bu yana antrenmanlara çıkmıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.