Dolar 34,2193
%0.11
Euro 37,8628
%-0.61
Altın 2.936,490
%1.4
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kamu-Sen Sinop İl Temsiliği'nden emekli maaşlarına tepki

Kamu-Sen Sinop İl Temsiliği'nden emekli maaşlarına tepki

Türkiye Kamu-Sen Sinop İl Temsilcisi Metin Süren, devlet memurlarının çalışırken aldıkları maaş ile emeklilik maaşları arasında çok büyük farklılıklar olduğunu söyledi.    Sinop Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 15:34
Türkiye Kamu-Sen Sinop İl Temsilcisi Metin Süren, devlet memurlarının çalışırken aldıkları maaş ile emeklilik maaşları arasında çok büyük farklılıklar olduğunu söyledi.

    Sinop Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan sendika üyeleri ile birlikte basın açıklaması yapan
Süren, “Memurlara çalışırken döner sermaye, ek ödeme, ek ders, fazla çalışma ücreti gibi ödemeler yapılırken, bu tür ödemeler pirime esas kazançtan sayılmamakta ve emekliliklerinde de bu ödemeler emekli maaşlarına dahil edilmemektedir. Türkiye’nin en kuzey uç noktasından şehitler diyarı-gaziler harmanı Sinop’ dünyaya haykırmak istiyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak yıllardır memurlarımızın ve memur emeklilerinin kanayan bu yarasına parmak basıyor ve iktidardan adalet istiyoruz." dedi.

    Metin Süren, "Yetkililer, milyonların feryadına kulak tıkayarak, sorunu yok sayamazlar. İktidarın görevi adaleti sağlamaktır. Sorunlara kulaklarını tıkayanlara, 500 bin dilekçe ile sesleniyoruz. Şu an Türkiye genelinde, 81 Sinop'ta toplanan dilekçeler, İl Temsilciliklerimiz tarafından eş zamanlı olarak, ayrı ayrı eylemlerle Başbakanlığa gönderilmektedir.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.