Dolar 34,1926
%0.09
Euro 38,0973
%-0.18
Altın 2.893,250
%-0.92
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ: “Herkese eşit mesafedeyiz”

Karabağ: “Herkese eşit mesafedeyiz”

Muharrem ayı dolayısıyla Bayraklı’daki derneklerin hafta sonu düzenledikleri aşure etkinliklerine katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “ Türkiye’nin her noktasından gelen derneklerin hepsine kucak açıyoruz. Hatalarımız da olabilir ancak ayrımsız belediyecilik yapmaya çalışıyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.12.2012 - 13:33
İZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Amasyalılar, Ardahan-Çıldır Kültür ve Dayanışma Dernekleri, Ege Ehl-i Beyt Derneği, Eskişehirliler Anadolu Kültür Sanat Eğitim Araştırma ve Dayanışma Vakfı ile Eskişehirliler Derneği’nin aşure etkinliklerine katıldı. Konuşmasında Alevi’si, Sünni’si ve diğer unsurlarıyla Türkiye’nin bir bütün olduğunu vurgulayarak, birlik, beraberlik mesajları veren Başkan Karabağ, “Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez” diye konuştu.

“BİZDE AYRIM YOK

Türkiye’nin her noktasından gelen vatandaşlar tarafından Bayraklı’da oluşturulan derneklerin tümüne eşit mesafede olduklarını belirterek, ayrımsız belediyecilik yapmaya çalıştıklarını anlatan Başkan Karabağ, “Mutlaka hatalarımız, kusurlarımız vardır ancak kesinlikle art niyet yoktur. Her şey Bayraklı ve Bayraklı insanı için yapılıyor. Bu ülke toprakları üzerinde yaşayan tüme etnik kökenden insanlarımız nasıl ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ulusal kurtuluş mücadelesini verdiyse, günümüzdeki sorunların da üstesinden yine birlik olarak gelebiliriz. Bu anlamda ben ülkenin her yerinden gelen derneklerimizin başkanıyım ve bununla da gurur duyuyorum. Herkesi eşit görüyoruz ve herkese bu anlayışla yaklaşıyoruz. Bizi bölmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek. Belediye olarak derneklerimizin yanındayız” diye kaydetti.
Sıkıntı ve sorunlarını dile getirme fırsatı bulan dernek başkanları ve yöneticileri de Başkan Karabağ’a bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.