Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ'dan kuzey çıkarması; örgütle buluştu!

Karabağ'dan kuzey çıkarması; örgütle buluştu!

Bayraklı Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyon sonrası adliye sürecinde CHP örgütünün büyük destek verdiği Başkan Hasan Karabağ, Bergama ve Kınık ilçe örgütlerinden gelen davet üzerine bu ilçelere gitti. Karabağ her iki ilçede parti içi mesajlar verdi. Örgütün daveti üzerine gitti, parti içi mesajlar verdi...

  • Ege Postası
  • 23.04.2016 - 09:23

EGE POSTASI - CHP İzmir'de sancılı geçen il kongresinde Büyükşehir ve 21 ilçe belediye başkanından farklı olarak yol haritası çizip Nevzat Kavalar'a destek veren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, örgütle buluşmalarını sürdürüyor.

KUZEY ÇIKARMASI

Belediyeye yönelik yapılan operasyon sonrası adliye sürecinde örgütün büyük destek verdiği Karabağ, Bergama ve Kınık ilçe örgütlerinden gelen davet üzerine bu ilçelere gitti. Karabağ'a, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de eşlik etti.

Karabağ, Kınık ve Bergama ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Karabağ, Bergama'da CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i de ziyaret etti.

MUHALEFET PARLEMENTODA SINIRLI KALMASIN

Karabağ, her iki ilçede partililere CHP'nin muhalefetinin parlamentoyla sınırlı kalmaması, partinin muhalefeti halkla STK'larla yoğunlaşarak yapması gerektiği mesajlarını verdi. Partililere milli bayramların önemini hatırlatan Karabağ'ın birlik beraberlik içinde bu bayramların kutlanması gerektiğine dikkat çektiği belirtildi. Karabağ buluşmada partililere Atatürk'ün kurduğu değerlere sonuna kadar sahip çıkılması mesajını da verdi. Karabağ, belediyeye yönelik operasyon sürecinde kendisine destek veren partililere de teşekkür etti.

ÖRGÜT BULUŞMASI SÜRECEK

Karabağ, geçtiğimiz günlerde de Konak İlçe Örgütü ile bir araya gelmişti. Karabağ'ın, ilçe başkanı Alper'le birlikte önümüzdeki günelrde diğer ilçelerde de örgütle bir araya geleceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.