Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ iddialı konuştu:Yüzde 60'la alırız

Karabağ iddialı konuştu:Yüzde 60'la alırız

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Başkan Karabağ, “Bayraklı'da yeniden benim adaylığımda seçimi yüzde 60 ile alırız” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 24.09.2012 - 09:40
 İZMİR -Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İngiltere gezisi ve Ak Parti ilçe teşkilatının çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ak Parti grubu önce Meclis’te el kaldırdı sonra gelmedi, şimdi de eleştiriyor” dedi. Hükümetin Bayraklı'ya bir çivi dahi çakmadığını vurgulayarak, Bayraklı sırtlarına yapılması düşünülen hükümet vaatlerinden biri olan tam donanımlı kent hastanesi projesinin de yapılamayacağını Yargıtay’ın yer konusunda uygun rapor vermediğini açıkladı. Seçimler yaklaşıldığını da hatırlatan Başkan Karabağ, “Bayraklı'da yeniden benim adaylığımda seçimi yüzde 60 ile alırız” diye konuştu.

Meclis’te alınan karar doğrultusunda İngiltere gezisinin kesinleştiğini ve meclise verilen arada gezi için Ak Parti grubunun kendi aralarında tartışmalar yaşadığına dikkat çeken Başkan Karabağ, “İstinat duvarları ve festival incelemeleri yaptığımız 4 yıl içindeki 2'nci yurt dışı gezisi için ilk önce Ak Parti grubu da mecliste el kaldırdı. Oy verdi ve hatta kimlerin geleceği konusunda parti içi tartışmalar yaşadı. Sonra gelmeme kararı alındı. Şimdi de sanki hiç gelmek istememişler gibi ne yaptınız diye soruyorlar. İlk başta Hüsnü Boztepe el kaldırmıştı, şimdi eleştiriyor” dedi.

Devlet yatırımı yok

Bayraklı'da kısa sürede büyük işler yapıldığının altını çizen ve Belediyelerin yatırım yaparken borçlanmasının doğal olduğunu vurgulayan Karabağ, “Spor kulübünü ve belediye işletmelerini eleştiriyorlar. Bayraklı'ya devlet olarak ne yatırım yaptılar bunun cevabını vermeliler. 4.5 yıldır ne yaptılar bunu açıklasınlar. Emniyetin, Kaymakamlığın, seçim kurulu ve halk eğitim merkezinin yeri yok. Hastane yapacağız dendi. Danıştay bozdu kararı yapılamayacak o da. Bir tane devlet yatırımı yok. Biz temelini atacağız kaymakamlık binasının. Kendimiz yapacağız. Bize getirdikleri ne bir öneri var ne de vatandaş, insan odaklı geliştirilmiş bir proje. Biz gelince yapacağız demekle olmuyor. Amaç insansa, hizmet etmek zorundayız” diye kaydetti.

Seçimlere yaklaşılmasıyla yavaş yavaş hareket kazanan siyaset arenasında kendine olan güvenini bir kez daha yineleyen ve Bayraklı'da işlerin iyiye gittiğini, önümüzdeki yerel seçimlerde aday gösterilmesi halinde yüzde 60 ile kazanacaklarını belirten Başkan Karabağ, yapılan son anketlere göre de Bayraklılı seçmenlerin yüzde 12.5'inin kararsız olduğunu, ancak seçimlerde CHP'nin Bayraklı'da yine kazanacağına inandığını ifade etti.(YENİGÜN)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.