Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ, öğrenci ve yöneticileri sevindirdi

Karabağ, öğrenci ve yöneticileri sevindirdi

Yeni eğitim-öğretim sezonu açılışı dolayısıyla düzenlenen törenlere katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ders zilinin çaldığı ilk gün öğrencileri sevindirdi. 2 okula yaptığı ziyarette ilk ve orta öğretim öğrencileri ile bir araya gelerek, yeni sezonda başarılar dileyen Karabağ, öğrencileri Anıtkabir ve Çanakkale gezilerine götürme sözü verdi. Ayrıca ziyaretler sırasında okulların bakım ve onarım işleri ihtiyacını da gözlemleyen Karabağ, okul yöneticilerine de kısa zamanda boya, badana ve aş evi gibi gereksinimlerin karşılanacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 11:32
İZMİR- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, göreve geldiği günden beri söylediği "Vatandaşın girdiği yere belediye de hizmet götürecek" sözünü hatırlatarak, eğitime ve geleceğe desteklerin aralıksız süreceğini söyledi. 2013-2014 eğitim-öğretim sezonu açılış etkinlikleri kapsamında önce Kurtuluş İpek İşeri İlkokulu'nda sonra da Piri Reis İmam Hatip Orta oklunda öğrencilerle buluşan Başkan Karabağ, ilk ders günü öğrenci ve öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Öğrencilere Anıtkabir ve Çanakkale gezisi sözü veren Karabağ, idarecilere ise okullardaki eksikliklerin imkanlar dahilinde programa alınarak, kısa sürede giderileceğini ifade etti.



Eğitime destek bitmeyecek
İlköğretim haftası dolayısıyla Emek Mahallesi'ndeki Kurtuluş İpek İşeri İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Karabağ, "Bayraklı'da gecekonduda yetişmiş, burada okumuş ve üniversite eğitimi sonrasında mühendis olmuş biri olarak ilçemizde başkanlık yapıyorum. İnanıyorum ki, sizlerin içinden de mühendisler, yöneticiler, siyasetçiler, başkanlar, bakanlar çıkacak. Bizler de eğitime elimizden gelen desteği vererek, sizlere yol göstermeye devam edeceğiz. Görüyorum ki, okul binasının boyaya ihtiyacı var. Kısa sürede hemen programa alarak, bakım ve onarımını yapalım. Öğrencilerimizi de Çanakkale şehitliğini veya Anıtkabir'i ziyarete götürelim. Gençliğe, öğrencilere yapılan yatırım benim için en yüce olanı. Geleceğe yapılmış bir yatırımdır. Burada önemli olan sizlerin başarısıdır. Bu anlamda yeni sezonun tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Öğrencilerin şiir ve dans gösterileriyle renklenen etkinlik sonrası Piri Reis İmam Hatip Orta Okul'unu ziyaret eden başkan Karabağ, okulun ihtiyacı olan aşevi konusunda destek vereceklerini belirterek, öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Başkan Karabağ'a her iki okulda da desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.