Dolar 34,1438
%0.1
Euro 38,2233
%0.15
Altın 2.915,750
%0.04
Bist-100 10.027,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ’dan Adalet Mahallesi’ne 2. Etap müjdesi

Karabağ’dan Adalet Mahallesi’ne 2. Etap müjdesi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’dan Adalet Mahallesi sakinlerine ikinci etap yatırım müjdesi. Geçtiğimiz günlerde mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabağ, ikinci etap 30 bin metrekare kilitli parke alt yapı yatırımları için yakında ihaleye çıkacaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2013 - 10:18
İZMİR- Adalet Mahallesi sakinleri Başkan Karabağ’ı Gündoğdu Cami yanındaki parkta ağırladı. Mahalle sakinleriyle selamlaşan Karabağ hız kesmeden vatandaşlara belediye hizmetlerini ve son dönemin en merak edilen konusu Kentsel Dönüşüm’ü kurmaylarıyla birlikte anlattı. Asfalt yolu kazıyarak yapılan kilitli parke çalışmaları sayesinde yağmur sularının birikmediğine dikkat çeken Karabağ, “Çalışma yaptığımız tüm mahallelerde yağmurdan sonra birikim olmadığını gezerek, inceleyerek gözlemledim. Sokaklar yatırımlarla daha çağdaş bir görünüme kavuşuyor. Kaymakamlık arkasında bulunan bölgenin yağmur tahliyesi yapıldı. Daha önce Adalet Mahallesi Smyrna Meydanı ve Attaroğlu İlköğretim Okulu çevresinde yapılan çalışmalardan sonra şimdi de Manas Bulvarı ve çevresi için çalışmalar başlanacak” dedi.

Bayraklı yükselen değer
Karabağ; “Bayraklı ilçe olduktan sonra giderek marka değeri artan bir ilçe durumuna geldi. Artık dudak bükülen bir ilçe değiliz. Herkes geleceği olan Bayraklı’yı konuşuyor. Eğitimden sağlığa spordan kültüre kadar bir dizi belediyecilik hizmetini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın belediye ile direk ilişki kurması için semt merkezleri kurduk. Adalet Mahallesi Semt Merkezi de muhtarlığın yanında bulunuyor. Bu hizmetleri sağlarken de ilçesine, ekmeğine sahip çıkan içerisinde Alevi - Sünni, Kürt – Türk diye ayırım yapmadan her kesime eşit yaklaşarak görev verdiğimiz çalışanlarımız bulunuyor” diye konuştu.



Çalışana çiçek
Başkan Karabağ toplantı sonunda Adalet Mahallesi’nde bir parkta içinde 2 yarım, 3 çeyrek, bir zincir ve 700 TL para bulunan çantayı polise teslim eden park bahçeler müdürlüğü çalışanına davranışından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.