Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar AK Parti'ye dava şoku

Karabağlar AK Parti'ye dava şoku

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, birikmiş kira borçları yüzünden, icradan sonra bu kez de alacak davasıyla karşı karşıya kaldı. Partinin bir süre önce boşalttığı, ancak birikmiş kiralarını ödemediği öne sürülen binanın sahibi, İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde dava açarak hukuk mücadelesi başlattı. O borçları yüzünden mahkemelik oldular

  • Ege Postası
  • 29.03.2016 - 15:09
EGEPOSTASI – Daha önce ‘Paralel yapı’ iddialarıyla gündeme gelen, geçen yıl da icra şoku yaşayan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı, şimdi de birikmiş kira borçları yüzünden mahkemelik oldu. Partinin daha önce kullandığı binanın kira borçlarının ödenmediği gerekçesiyle alacak davası açıldı.

"AK PARTİ KARABAĞLAR'DA TEBLİGAT ŞOKU" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nın bir süre önce boşalttığı binanın kira borçlarını ödemediği öne sürüldü. Geçen yıl mayıs ayında aynı nedenle icra şokuyla karşı karşıya kalan partinin önüne şimdi de alacak davasıyla ilgili mahkeme celbi düştü. Binanın sahibi Emin Umür, İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde, “Taşınmaz kira sözleşmesinden kaynaklanan alacak davası” açtı. Davanın davalı tarafı olarak da hem AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı ile daha önce paralel yapıya yönelik operasyonda gözaltına alınıp serbest bırakılan Eski İlçe Başkanı Osman Sekman olarak gösterildi.  
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.