Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Belediyesi'nden örnek sosyal proje

Karabağlar Belediyesi'nden örnek sosyal proje

Karabağlar Belediyesi, ilçedeki okullarda okuyan ve başarı sıralamasında ilk üçe giren öğrencileri, bisiklet hediye ederek ödüllendirdi. İhsan Alyanak Spor Salonu'nda gerçekleşen ve 312 bisikletin dağıtıldığı törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karabağlar Belediyesi'nden örnek sosyal proje

  • Ege Postası
  • 02.10.2016 - 11:06

Karabağlar Belediyesi tarafından İhsan Alyanak Spor Salonu'nda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl yöneticileri İsmet Basmacı ve Çetin Özdemir, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bisiklet kullanımının yaygınlaşması gerekiyor

İhsan Alyanak Spor Salonu'nu dolduran vatandaşlara seslenen Karbağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekmek için bu programı düzenlediklerini söyledi. Selvitopu, "Bu etkinliği gerçekleştirmekten mutluyuz. Gönlümüz tüm öğrencilere bisiklet verebilmeyi istiyor. Ancak olanağımız olursa bunu yapmaktan da kaçınmayız. Var olan gücümüzle öğrencilerimize destek olmaya çalışacağız. Bisiklet kullanımının ülkemizde yaygınlaşması gerekiyor. Bunu yapmamızdaki diğer amaç da halkımızı bisiklet kullandırmaya özendirmek ve ülkemizde yaygınlaşmasını sağlamak” dedi.

Okullara destek olmaya devam edeceğiz

Karabağlar Belediyesi olarak eğitime var güçleriyle destek olduklarını hatırlatan Selvitopu, “Bundan sonra da okulların bakım ve tamiratlarını yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü oralarda bizim çocuklarımız okuyor. Oraları güzelleştirmek bizim görevimiz. Onları geleceğe donanımlı, bilgili yetiştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Son olarak çocuklara seslenen Selvitopu, “Çalışın, azimli olun. Gelecekte bu ülkeyi siz yöneteceksiniz. Biz, sizleri ne kadar iyi yetiştirirsek, bu ülke o kadar iyi hale gelir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Öğrencilerle tek tek tokalaştı

Bisikletleri, protokol ve meclis üyeleri ile birlikte dağıtan Başkan Selvitopu, öğrencilerin tek tek elini sıkarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere bisikletlerin yanı sıra koruyucu kask ve yelek de dağıtıldı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.