Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar Belediyesi’nden evde bakım hizmeti

Karabağlar Belediyesi’nden evde bakım hizmeti

Karabağlar Belediyesi, yatağa bağlı hastalar için “Evde Bakım Hizmeti” projesini sürdürüyor. Bugüne kadar 200’ü aşkın hastaya hizmet verilen proje, hasta yakınlarını da mutlu ediyor.

  • Ege Postası
  • 26.08.2013 - 12:13
İZMİR- Karabağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün 2 yıldır sürdürdüğü “Evde Bakım Hizmeti” projesi, yatağa bağlı hastalar ve yakınlarında büyük kolaylık yarattı. Müdürlükte görevli doktor ve hemşireler, kronik hastalığı nedeniyle yatarak tedavi olması gereken, yürüyemeyen ve yatalak hastaların evlerine giderek, muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım desteği sağlıyor. Yatağa tam bağımlı hastaların tedavi ve bakımı ev ortamında yapılırken, hastaların memnuniyeti ise gözlerinden okunuyor.

Bugüne 200’ü aşkın hastaya evde bakım hizmet verildiğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara eğitimden sağlığa her alanda destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Amacın vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek olduğuna işaret eden Kürüm, “Sosyal belediyeciliği hayatın her alanında uygulamak için projeler üretiyoruz. Yaptığımız bütün işler, projeler, hizmetler, yatırımlar Karabağlılar’da yaşam standartlarını yükseltmek için. Bu çalışmalarımızın halkımızın takdirini kazanması, güzünü güldürmesi ise bizim en büyük mutluluğumuz” dedi.
Bu hizmetten yararlanmak isteyen hastaların yakınlarının, Eskiizmir’deki Karabağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları yeterli.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.