Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar CHP’den TC Eylemi

Karabağlar CHP’den TC Eylemi

T.C Ziraat Bankası’nın tabelasından T.C. ibaresinin çıkarılmasına bir tepkide CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nden geldi. İlçe Emekliler Komisyonu’nun organize ettiği eylem ile T.C. ibaresinin kaldırılması banka önünde protesto edilirken emekliler hesapları bulunanlardan paralarını çekerek hesaplarını kapatarak eyleme destek verdi. Eyleme Karabağlar Belediye Başkan aday adaylarının bir kısmı da katıldı.

  • Ege Postası
  • 26.10.2013 - 08:51
İZMİR- Üçyol’da bulunan Ziraat Bankası’nın tadilat sonrası tabelasında yer alan T.C. ibaresini kaldırması CHP Karabağlar İlçe Örgütü tarafından protesto edildi. CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nden geldi. İlçe Emekliler Komisyonu’nun organize ettiği eylem çerçevesinde Hatay Nokta Durağı’nda bulunan parti binası önünde toplanan yaklaşık 500 partili Üçyol’a kadar, “T.C.ye uzanan eller kırılsın”, “Ne mutlu Türküm diyene”, “Gün gelecek devran dönecek AKP halka hesap verecek”, “Susma sustukça sıra sana gelecek” ve “Faşizme karşı omuz omuza” sloganları eşliğinde yürüdü. Burada bulunan banka önünde toplanan partililer bir basın açıklaması yaptı. Bankanın tabelalarında bulunan T.C. ibaresi yeniden yerine gelene kadar vatandaşları Ziraat Bankası ile işlem yapmamaya davet eden partililer daha sonra hep bir ağızdan ilkokullarda okunması kaldırılan “Andımız”ı okudu. 

Eylem gençlik kolları üyesi bir gencin tabelaya T.C. ibaresi asması ile sona ererken, banka ile çalışan ve buradan emekli maaşlarını alan bir grup emekli ise bankada bulunan paralarını çekerek hesaplarını kapattı.

Eyleme CHP’den Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olan 11 isimden, Bedri Serter, İbrahim Kılıç, Şeyhmus Kayapınar, Suat Erdil, Erkan Büyükkaya ve Ali İhsan Yıldız ‘da katılarak destek verdi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.