Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da Görkem Yeltan ile çocukların dünyasına yolculuk

Karabağlar'da Görkem Yeltan ile çocukların dünyasına yolculuk

Yazar, yönetmen, oyuncu ve çocuk kitapları yazarı Görkem Yeltan, Karabağlar Kent Tasarım Atölyesi’nin(KETA) davetlisi olarak geldiği İzmir’de çocuklarla buluştu. Görkem Yeltan, Emrullah Efendi İlkokulu öğrencilerinin katıldığı etkinlikte kendine özgü uygulamasıyla çocukların hayal dünyasını zenginleştirmesine katkı koydu.

  • Ege Postası
  • 05.01.2016 - 11:58
Karabağlar Belediyesi eğitim salonunda düzenlenen etkinlikte Yeltan, çocuklarla karşılıklı konuşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Çocuklara bir hikaye uydurmasını isteyen ve onun üzerinden bu hikayeyi tamamlayan Yeltan,  daha sonra çocuklardan hikayeye uygun başlık bulmalarını istedi.

Kitaplarını imzaladı
Daha önce Reşat Nuri Güntekin Edebiyat Günleri’nde çocuklarla buluşan Görkem Yeltan, ikinci kez Karabağlar’da okuyan çocuklarla buluştu. Çocuklara bol bol kitap okumasını tavsiye eden Yeltan, “Kendi sevdiğiniz kitapları araştırın, bulun ve okumaya başlayın” diye konuştu. Yeltan etkinlik sonunda çocuklara “Bez Ayakkabılılar” ve “Boyalı Hamsi ve Süs Balığı” isimli kitaplarını imzaladı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.