Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da emekli meclisine İhsan Ak yeniden seçildi

Karabağlar'da emekli meclisine İhsan Ak yeniden seçildi

Karabağlar Kent Konseyi, engelli meclisinin ardından emekli meclisinin de başkan ve yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Geçtiğimiz dönem başkanlık görevini yürüten İhsan Ak, yeniden başkan seçildi. Genel Kurula katılan Başkan Muhittin Selvitopu, kent konseylerinin kendi iradesiyle çalışmasından yana olduğunu bir kez daha hatırlattı ve “Kent konseylerini kendi içinde özerk bir biçimde çalışması için gereken ortamın sağlanması bizlerin görevi olacaktır” ifadesini kullandı.

  • Ege Postası
  • 24.10.2015 - 10:11
İZMİR  -Kent konseyi başkanlığına Seniye Nazik Işık seçildikten sonra engelli meclisinin ardından emekli meclisinin de başkan ve yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezinde düzenlenen Karabağlar Kent Konseyi emekli meclisi 2. olağan genel kuruluna Başkan Muhittin Selvitopu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.
Toplantı öncesi,  geçtiğimiz hafta Ankara’daki patlamada hayatını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu. Genel Kurulun açılışı konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık, bugünkü seçimde uyum içerisinde yeni projeler üreten, çalışmalar yapan demokratik bir oluşumun ortaya çıkacağına inandığını belirterek “Kent konseylerinin önemli işleri var. Karabağlar’ın Karabağlar olması bizlerin elinde. Projelere her zaman kapımız açık” dedi.



Olağan Genel Kurul'da daha sonra konuşma yapan Başkan Muhittin Selvitopu, Kent konseylerinin halkın temsil edildiği örgütlü yapılar olduğunu belirtti. Bu özerk yapıları uygun çalışma ortamlarını yaratmanın kendilerinin sağlaması gerektiğini ifade eden Başkan Selvitopu “ Türkiye genelinde 10 milyon emekli var. Emeklilerin çeşitli sorunları var. Bu sorunların üzerine gidecek olan emekli meclisimiz olacaktır. Sorunları çözmede bir nebzede olsun katkı sağlayacaktır” dedi.

Yönetim belirlendi
Konuşmaların ardından seçime gidildi. Divan Başkanlığını Baki Durmuş’un yaptığı genel kurulda, geçtiğimiz dönem başkanı olan İhsan Ak, açık oylama sonucu oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kapalı zarf usulü yapılan yürütme kurulu üyelikleri ise Melek İnce, Ufuk Şen, Fatma Konter, Güzin Oralkan, Selahattin Karaz, Ali Kizli, Bircan Salman ve Halil Ercan’dan oluştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.