Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da sorunlar “ortak dialog ” ile çözülüyor

Karabağlar’da sorunlar “ortak dialog ” ile çözülüyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, muhtarların kendi mahallelerinde yaşadıkları sorunları “ortak dialog” toplantıları düzenleyerek çözüyor. Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen “Bölgesel Muhtarlar Toplantıları” bu yıl yeniden başlarken, muhtarlar, sorunları yakından takip edip çözen Başkan Selvitopu ve çalışma ekibine teşekkür ettiler.

  • Ege Postası
  • 08.12.2015 - 11:56
Muhtarların mahallelerinde yaşanan sıkıntılarının ele alındığı Bozyaka bölgesini kapsayan 4. muhtarlar toplantısına , Osman Aksüner, Aşık Veysel, Karabağlar, General Asım Gündüz, Cennetoğlu, Sarıyer, Uğur Mumcu ve Çalıkuşu mahallesi muhtarları katıldı.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda muhtarlar, kendi bölgelerinde ihtiyaç duyulan hizmetlere değindi, belediyeden bu konularda destek istediler. Başkan Selvitopu da muhtarların istek ve önerilerini tek tek not alarak birim müdürlerine tamamlanması için talimat verdi.

Karabağlar, İzmir’in gözdesi olacak
Amacın topluma hizmet etmek olduğuna değinen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar’ı rahatlatacak imar planı değişikliklerine de başladıklarını belirtti. Vatandaşların daha rahat yaşayacağı alanlar yaratacaklarının altını çizen Başkan Selvitopu “Bölgedeki imar planlarının etaplar halinde yenilenerek bitişik yapılaşma bitirilip, site imarı getirmeye gayret ediyoruz. Yapılan imar planında birkaç parsel birleştirilecek ve vatandaşın daha rahat yaşacağı yeşil alanların de içinde yer alacağı bir imar planı hayata geçirilecek” dedi. İmar planı değişikliğinin ilk çalışmasını Şehitler mahallesinde yapıldığını hatırlatan Selvitopu “Bu çalışmalar emsal gösterilerek vatandaş rahat şekilde imar izni alabilecek. Kentsel Dönüşüm ile beraber imar planı da ele alınacak ve Karabağlar’ı İzmir’in gözde kentlerinden birisi haline getiriceğiz. Biz Karabağlar’da insanların rahat yaşam sürdürmelerini istiyoruz.”ifadesini kullandı.

Başkan Selvitopu ayrıca yılda bir yapılan muhtarlar toplantılarının bundan sonra periyodik olarak üç ayda bir yapılacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.