Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da tatil eğlenceli geçiyor

Karabağlar’da tatil eğlenceli geçiyor

Karabağlar Belediyesi öğrencilere unutulmaz bir sömestr tatili etkinliği düzenledi. Çocukların 15 günlük sömestr tatillerini eğlenceli geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Karabağlar’da yaşayan çocukların eğlenerek, moral depolamalarını sağlıyor.

  • Ege Postası
  • 05.02.2013 - 15:13
İZMİR-  Sömestr tatili boyunca Cumartesi – Pazar günleri düzenlenen etkinliklerde çocuklar tiyatro, animasyon, yüz boyama, ödüllü yarışmalar ve çeşitli eğlence aktiviteleriyle doyasıya eğlenerek, derslerin stresini attı.

Yoğun geçen bir eğitim döneminin ardından öğrencilerin dinlenmeyi ve doyasıya eğlenmeyi hak ettiklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Çocuklarımız eğitimlerinin ilk dönemini bitirdi. Düzenlediğimiz eğlenceli etkinliklerle onlara güzel bir tatil hediyesi hazırladık. Yarışmalarla, eğlenceli aktivitelerle, tiyatro gösterileriyle gönüllerince eğleniyorlar. Şubat ayının sonuna kadar hafta sonunu eğlenerek geçirmek isteyen çocuklarımız Devrim Mahallesi’ndeki Yeşil Bina’da eğlence etkinliklerimize katılabilir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.