Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’ın Yıldız’ı kapı kapı dolaşıyor…

Karabağlar’ın Yıldız’ı kapı kapı dolaşıyor…

CHP Karabağlar Belediye Başkanı Aday Adayı Ecz. Ali İhsan Yıldız kapı kapı dolaşarak el sıkıyor, esnafın derdini dinliyor, muhtarlarla mahallelerin sorunları değerlendiriyor, yerinde incelemeler yaparak çözüm önerileri üretiyor…

  • Ege Postası
  • 03.10.2013 - 14:03
İZMİR - Aday adaylık sürecini halkın arasında geçiren Ecz. Ali İhsan Yıldız’a büyük destek var. Halkın “Eczacı Bey” olarak tanıdığı Yıldız, sokaklarda büyük bir sevgi ile karşılaşıyor.
Yıldız: “Aday adaylığım süresince aksi bir durum olmazsa her sabah saat 10.00 ile 13.00’a kadar ilçemiz halkıyla buluşacağım, tek tek kapıları çalarak projelerimi anlatacağım. Değerli muhtarlarımla, mahallelerimiz hakkında görüş alışverişlerinde bulunarak birlikte yapılabilecek yeni projeler üreteceğiz” dedi.

ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ AÇACAĞIZ
Kendisinin de yaklaşık 25 yıldır Karabağlar’da eczacılık yaptığını belirten Yıldız: “Karabağlar için 25 yıldır çok şey biriktirdim. Artık bu birikimimi Karabağlar halkıyla paylaşmak istiyorum. Ben hazırım, ekibim hazır. Önce tespit edeceğiz, sonra çare olacağız” dedi.
Yıldız, Karabağlar için hazırladığı “sosyal projelerini” açıklamaya başladı. Projelerin dikkat çeken bir yanı var; Yıldız, kadınlar, çocuklar, engelliler, gençler ve yaşlılar için belediyenin Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Şube Müdürlükleri açacağını belirtiyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.