Dolar 34,2023
%-0.01
Euro 37,9200
%0.39
Altın 2.911,180
%-0.63
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karadağ: Buca'da yapılmayanı yapacağız

Karadağ: Buca'da yapılmayanı yapacağız

Buca Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Ayten Karadağ, Seyhan Mahallesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

  • Ege Postası
  • 05.11.2013 - 10:59
 Chp Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Ayten Karadag 'dan Açıklama : Buca ' da yapılmayanı yapacağız
   
 Kendime Güveniyorum

Seyhan Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşup onların sorun, öneri ve düşüncelerini dinleyen Karadağ iddialı açıklamalarda bulundu. Karadağ, 'Kariyerime, siyasi ve mesleki tecrübelerime, bilgime, öz geçmişime, ekibime, projelerime güveniyorum.  Buca'mızın ve Bucalı hemşehrilerimizin bizlere ihtiyacı olduğu için aday adayı oldum. Genel Merkezimizin yetkili organları aday gösterir, Buca halkı da teveccüh gösterirse bu işi en iyi şekilde yerine getiririz' ifadelerini kullandı. 

Buca'da Yapılmayanı Yapacağız

Gerek devlet bürokrasisinde edindiği gerekse siyasi hayatındaki mücadelesinde sahip olduğu bilgisi ve tecrübesini Buca halkının mutluluğu için için kullanmaya hazır olduğunun altını çizen Karadağ, 'Biz Buca'da yapılmayanı yapmak için göreve talibiz. Allah nasip ederse bu göreve gelirsek ne belediye başkanı olarak ben, ne belediye başkan yardımcılarımız ne de meclis üyelerimiz kimsenin adamı olmayacak. Hepimiz vatandaşımızın 24 saat emrinde olacağız. Onların mutluluğu, huzuru için çalışarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Görev süremizde kesintisiz olarak Buca'yı Bucalılarla birlikte yöneteceğiz. Katılımcı belediyecilik anlayışımızla  vatandaşımızla, esnafımızla, sivil toplum örgütlerimizle el ele verip çalışacak ve  Buca için, Buca’nın geleceği için hazırladığımız projeleri birer birer hayata geçireceğiz' diye konuştu.

Aydınlanma Meşalesini Buca'dan Yakacağız

Ziyaret ettiği vatandaşlardan CHP'ye oy isteyerek '2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyetimizin geleceği için birlik olmalıyız' ifadesini kullanan Karadağ, şimdi tüm Türkiye'de olduğu gibi Buca’da da  yeni bir dönem başlatmalıyız. AKP'ye dur demek için birlik olmalıyız. Gönüllerimizi birleştirmeliyiz, sevgiyi yaymalıyız, kenetlenmeliyiz. Bunu Buca'da da tüm Türkiye'de de başaracağımıza inanıyorum. Çünkü Buca halkı ilklerin şehridir. Biz aydınlanma meşalesini Buca'dan yakmak istiyoruz. Ben Bucalı halkıma güveniyorum' şeklinde konuştu.

Mahalleliden Tam Destek Geldi

Seyhan mahallesi sakinleri ise, bilgi ve birikimini Buca'ya hizmet etme noktasında kullanmak amacıyla CHP'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı çalışması yapan Ayten Karadağ'a  başarılar dileğinde bulundu . dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.