Dolar 34,1743
%0.04
Euro 38,1258
%-0.1
Altın 2.895,670
%-0.84
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karadağ: Buca topyekün gelişecek

Karadağ: Buca topyekün gelişecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, Buca’da 30 Mart’ta göreve gelmesiyle pozitif değişimin yaşanacağını belirterek ‘Buca halkı özlemini duyduğu hizmetlere kavuşacak’

  • Ege Postası
  • 28.11.2013 - 11:48

İZMİR - Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Adatepe Mahallesinde yaptığı açıklamasında ''Yerel seçimler için sıkı bir hazırlık içerisinde olduğunu anlatarak Buca'da gezmediğim mahalle, gitmediğim sokak kalmadı. Hemen hemen tüm Buca halkının, esnafının görüşlerini ve önerilerini alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz'' diyen Karadağ açıklamasına şöyle devam etti: Buca halkı özlem içerisinde, gittiğim her yerde büyük ilgi görüyorum Buca halkımızla projelerimi paylaştığımda gördüğüm destek ne kadar doğru yolda olduğumun göstergesidir." dedi.

 

Buca’da Ayten Bacıya İhtiyaç var

 

CHP’li Karadağ, CHP’de aday adayı olmuş kimseyi kendime rakip olarak görmediğini belirterek ‘Ben aday adaylık sürecinin ilk gününde de, bugün de saha çalışmalarımda, ev toplantılarında, esnaf ziyaretlerimde her yerde ama her yerde projelerimi, hedeflerimi, Buca halkının özlemlerine dair gerçekleştirdiğim çözüm çalışmalarımın neler olduğunu anlatıyorum. Benim rakibim asla partimde aday adayı olmuş diğer arkadaşlarım değildir. Ben çalışmalarımı ülkeyi karanlığa sürükleyen AKP’ye karşı yürütüyorum. Genel Merkezimizin beni CHP Buca Belediye Başkanı adayı olarak göstereceğinden hiç şüphem yoktur. Çünkü Buca’da Ayten Bacı’ya ihtiyaç vardır. Ben kendime güveniyorum. Bu seçimi halkımızın desteğiyle açık ara kazırım. Ardından da hayata geçireceğimiz projelerle iki yıl içinde Buca ilçesini Türkiye’nin yüz akı yaparız’ dedi.


Her Mahalleye Eşit Hizmet


Prestij projelerini de vatandaşlara anlatan Karadağ, ‘Buca Belediye Başkanı görevine seçilmesiyle ilçedeki sosyal uçurumları yok ederek, ulaşım, imar, yerinde kentsel dönüşüm, üniversite öğrencilerin barınma ve yaşam alanları sorununa çözüm getirecek projelerle sağlık, eğitim ve yaşam kalitesi projelerine önem vereceğiz. İlçemizin çeperlerinde yaşayan halkımızda merkezde yaşayan halkımızda eşit hizmet görecek. Ayrımcılığı, adam kayırmacılığı yok edeceğiz’ ifadelerini kullandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.