Dolar 34,2558
%0.33
Euro 37,5967
%-0.46
Altın 2.913,870
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karakolda kavga: 3'ü polis 6 yaralı

Karakolda kavga: 3'ü polis 6 yaralı

Kahramanmaraş'ta bir polis karakolunda çıkan kavgada 3'ü polis 6 kişi yaralandı. Polise mukavemette bulunduğu iddia edilen 3 şahıs, hastanede tedavilerinin ardından gözaltına alındı.     İddiaya göre, Burak H. isimli...

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 15:56
Kahramanmaraş'ta bir polis karakolunda çıkan kavgada 3'ü polis 6 kişi yaralandı. Polise mukavemette bulunduğu iddia edilen 3 şahıs, hastanede tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

    İddiaya göre, Burak H. isimli bir vatandaş trafikte yaşadığı tartışmanın ardından darp edildiği gerekçesiyle Şehit Polis Murat Örümcek Polis Merkezi Amirliği’ne gelerek şikayetçi olmak istedi. Burada vatandaş ile polis memuru arasında tartışma yaşandı. Burak H.'nin amcası Bilal H. ve kardeşi Ökkeş H.'nin karakola gelmesiyle tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Karakolun bahçesinde de süren kavga, polisin biber gazı kullanılması ile son buldu. Polise mukavemette bulunan 3 şahıs kendilerine orantısız güç kullanıldığını ifade ederken, emniyetten alınan bilgiye göre, müdahalenin karşı tarafın saldırısı sonucunda yapıldığı öğrenildi.

    Emniyetten yapılan açıklamaya göre, 3 polis memurunun yaralandığı, polis memurlarından birinin burnunun, diğerinin de bacağının 2 yerinden kırık olduğu belirtildi. Diğer polis memurunun ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

    Çıkan olayda vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Burak, Bilal ve Ökkeş H. hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.